Super-rețeta zilei
Rulouri cu carne de porc și fructe uscate. Ingrediente: 500 g ceafă de porc, un cub cub knorr de vită, jumătate litru de apă, 50 g făină, o linguriță măghiran, 3 cepe, jumătate linguriță piper, 4 linguri de fructe uscate precum smochine, merișoare, prune.
Mod de preparare: Taie carnea în felii subțiri și bate-le un pic. Presară cu măghiran și piper. Taie ceapa mărunt, călește jumătate și amestecă cu fructele uscate mărunțite, după care așază pe bucățile de carne. Rulează și prinde fiecare rulou cu o scobitoare. Rulourile se presară cu făină și se prăjesc într-o tigaie, cu ceapa rămasă. Toarnă peste jumătate litru de apă și adu la punctul de fierbere. Adaugă cubul Knorr. Fierbe la foc mic până când carnea este fragedă.
Mod de preparare: Taie carnea în felii subțiri și bate-le un pic. Presară cu măghiran și piper. Taie ceapa mărunt, călește jumătate și amestecă cu fructele uscate mărunțite, după care așază pe bucățile de carne. Rulează și prinde fiecare rulou cu o scobitoare. Rulourile se presară cu făină și se prăjesc într-o tigaie, cu ceapa rămasă. Toarnă peste jumătate litru de apă și adu la punctul de fierbere. Adaugă cubul Knorr. Fierbe la foc mic până când carnea este fragedă.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Joi, 27 Noiembrie 2014
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Miercuri, 26 Noiembrie 2014