PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL 21-27 AUGUST

333
SALA 1:MINIONII 3D-DUBLAT (MINIONS 3D)-AG-SAPTAMANA 7
V,L-J:14:00
S,D:11:30,14:00
Regia:Kyle Balda, Pierre Coffin
Cu:Sandra Bullock, Jon Hamm, Pierre Coffin
Gen film:Animație,Comedie,Familie
Durata:104 minute
Simpaticii aghiotanți ai lui Gru, transformați în favoriții copiilor de cele două filme Despicable Me, au parte de o animație dedicată lor! Aflăm că minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați... Totul pare a se rezolva când minionul Kevin dă peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiție e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume și să devină prima super-ticăloasă din istorie...


SALA 1:IN LIPSA RATIUNII 2D(IRRATIONAL MAN 2D)-AP 12-AVANPREMIERA
Mi,J:16:30
Regia:Woody Allen
Cu:Emma Stone, Joaquin Phoenix
Gen film:Dramă,Mister
Durata:96 minute
Scris și regizat de către Woody Allen, filmul "În lipsa rațiunii" este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care își regăsește pofta de viață după ce comite un act existențial. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment și are premiera în cinematografele din țară pe 28 august. La scurt timp după ce se angajează ca profesor la colegiul dintr-un mic orășel, Abe cunoaște două femei: pe Rita Richards (ParkerPosey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eșuate care caută fericirea în brațele lui și Jill Pollard (EmmaStone), cea mai bună elevă și prietenă a lui. Deși își adoră iubitul, Jill este fascinată de trecutul excentric și personalitatea artistică a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decât să o cucerească și mai tare pe tânără. Destinul celor doi se schimbă atunci când, din întâmplare, aud conversația unor străini. Atunci bărbatul ia o decizie radicală care îl face să se bucure din nou de viață. Însă alegerea făcută declanșează o serie de evenimente care le va afecta atât pe Jill cât și pe Rita.


SALA 1:TRANSFER DE VIATA 2D (SELF/LESS 2D)-N 15-SAPTAMANA 3
V,L-J:18:45
S,D:18:45
Regia:Tarsem Singh
Cu:Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode, Ben Kingsley
Gen film:SF,Thriller
Durata:117 minute
Industriașul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluționare, menite să îi readucă tinerețea.
Damian își înscenează moartea și începe o nouă viață, departe de cunoscuți, după ce conștiința să este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecțiunile procedurii să devină cunoscute, așadar viețile lui și ale celor din jur sunt în mare pericol. "Îmi doresc mai mult timp!"... Toți gândim și simțim așa. Dar cum ar fi ca într-o zi să poți obține acest timp contra cost?! Inovatorul thriller psihologic "Self/less: Transfer de viață" explorează tocmai consecințele care vin odată cu prețul nemuririi.


SALA 1:SINISTER 2/2D-N 15-SAPTAMANA 1
V,L,Ma:16:30,21:00
S,D:16:30,21:00
Mi,J:21:00
Regia:Ciarán Foy
Cu:Shannyn Sossamon, Tate Ellington, James Ransone, Nicholas King
Gen film:Horror
Durata:90 minute
Sinister 2 este urmarea înspăimântătoare a horror-ului de mare succes din 2012. După evenimentele șocante din Sinister, Bughuul, spiritul răului, continuă să se răspândească cu o viteză uluitoare. Noua povestire redă o cursă teribilă împotriva cronometrului pentru a salva o familie de nebunia și crima aduse de Bughuul și locotenenții săi, copiii-fantomă.


SALA 2:BARBIE IN TABARA DE MUZICA 2D(BARBIE IN ROCK‘N ROYALS 2D)-AG-SAPTAMANA 2
V,L-J:13:45
S,D:11:45:13:45
Regia:Owen Hurley
Cu:Kelly Sheridan
Gen film:animatie,muzical
Fiți gata de rock’n’roll  cu Barbie! În acest muzical, Barbie™ este Prinesa Courtney, o prinesă modernă a cărei lume e dată peste cap când face schimb de vieți cu Erika, o vedetă rock faimoasă.
Două lumi complet opuse și diferite se vor ciocni în momentul  în care, printr-o încurcătură, prinesa Cortuney ajunge la Tabăra de Muzică, iar Erika, la Tabăra Regală. În timp ce conducerea celor două tabere se străduie să repare greeala, i Courtney, i Erika învaă să se adapteze mediului nou pentru ele, distrându-se și făcându-și prieteni noi.
Când fetele află că ambele tabere sunt amenințate cu închiderea, își dau seama că e timpul să-și asume adevărata personalitate i să se unească pentru un concurs legendar care va arăta că totul e posibil când îndrăznești să ai vise mari!


SALA 2:ORASE DE HARTIE 2D (PAPER TOWNS 2D)-AP 12-SAPTAMANA 2
V,L-J:18:30
S,D:18:30
Regia:Jake Schreier
Cu:Nat Wolff, Jaz Sinclair, Cara Delevingne,Austin Abrams
Gen film:Mister
Durata:109 minute
Un tânăr și cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieții lor ca s-o găsească pe vecina dispărută.
Audiția Carei Delevingne pentru rolul lui Margo a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green (autorul cărții).


SALA 2:AGENTUL DE LA U.N.C.L.E. 2D(THE MAN FROM U.N.C.L.E. 2D)-AP 12-SAPTAMANA 1
V,L-J:16:00,20:45
S,D:16:00,20:45
Regia:Guy Ritchie
Cu:Armie Hammer, Hugh Grant, Henry Cavill,Alicia Vikander
Gen film:Acțiune,Aventuri,Comedie
Durata:116 minute
Producția Warner Bros. Pictures "Agentul de la U.N.C.L.E." îl aduce pe Henry Cavill ("Man of Steel: Eroul") în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer ("Rețeaua de socializare") îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie și are premiera pe marile ecrane din țară pe 21 august.
Plasat la începutul anilor 60', în plin Război Rece, "Agentul de la U.N.C.L.E." evidențiază concurența dintre cei doi agenți de top CIA și KGB. Nevoiți să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizație criminală internațională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare și tehnologie avansată. Singura pistă către organizația secretă este fiica unui om de știință german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizație. Pe lângă Henry Cavill și Armie Hammer, din distribuție mai fac parte Alicia Vikander ("Anna Karenina"), Elizabeth Debicki ("Marele Gatsby"), Jared Harris ("Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor") și Hugh Grant în rolul lui Waverly.


SALA 3:LOVITURA DE STANGA 2D(SOUTHPAW 2D)-N15-SAPTAMANA 2
V,L-J:16:15,21:15
S,D:16:15,21:15
Regia:Antoine Fuqua
Cu:Rachel McAdams, Naomie Harris, Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker
Gen film:Acțiune,Dramă,Sport,Thriller
Durata:123 minute
Un boxer luptă din greu pentru a ajunge în top, dar descoperă că între timp viața lui se destramă în jurul său.


SALA 3:VACANTA CU PERIPETII 2D(VACATION 2D0-AP 12-AVANPREMIERA
Mi,J:19:00
Regia:Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley
Cu:Ed Helms, Charlie Day, Leslie Mann
Gen film:Aventuri,Comedie
Durata:98 minute
Noua generație Griswold își face iar de cap și stârnește hohote de râs. Producția New Line Cinema "Vacanță cu peripeții" îi aduce împreună pe marile ecrane pe Ed Helms și Christina Applegate într-o călătorie de familie care se transformă rapid într-o aventură nefastă. Urmând exemplul tatălui și sperând să obțină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) își surprinde soția (Applegate) și pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul țării către parcul de distracții Walley World.


SALA 3:CEI PATRU FANTASTICI 2D(THE FANTASTIC FOUR 2D)-AG-SAPTAMANA 3
V,L-Ma:14:15,19:00
S,D:11:15,13:30,19:00
Mi,J:14:15
Regia:Josh Trank
Cu:Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell,Miles Teller
Gen film:Acțiune,Fantastic,SF
Durata:106 minute
Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegați care se teleportează într-un univers alternativ și plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice. Viețile lor se schimbă ireversibil, iar echipa trebuie să învețe să-și stăpânească noile și uimitoarele abilități și să colaboreze pentru a salva Terra de o teribilă amenințare.


SALA 4:INTOARCEREA IN HAVANA 2D(RETOUR A ITHAQUE-SAPTAMANA 2
V,L-J:14:30,16;45,19:15,21:20
S,D:12:00,14:30,16:45,19:15,21:20
Regizor:Laurent Cantet
Scenariu:Laurent Cantet,Francois Crozade
Gen:Comedie,Drama
Apusul, pe o terasă situată deasupra Havanei. Cinci prieteni s-au întâlnit pentru a sărbători întoarcerea lui Amadeo după 16 ani de exil. De la apus până în zori s-au lăsat în voia amintirilor povestind despre tinerețea lor, despre grupul pe care îl formau atunci, despre încrederea în viitor, dar și despre dezamăgirile suferite. "Prin destăinuirile aduse de revenirea acestor personaje în Cuba, am încercat să construim un portret probabil și realist al acelor bărbați și femei care în tinerețile lor participau activ în viața socială a vremii și care, la fel ca mulți alții, au visat că roadele sacrificiilor din prezent (acum trecut) vor fi culese în viitor.", a declarat Leonardo Padura, scriitor si jurnaist cubanez, autor al romanului Povestea vieții mele, care stă la baza filmului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Filmul "Ida",  la Club Doors
Pagina a fost generata in 1.5949 secunde