PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL 13-19 NOIEMBRIE

116
SALA 1:HOTEL TRANSILVANIA 2-3D DUBLAT SI SUBTITRAT-AG-
V, L, Ma, Mi, J:15:00 DUBLAT,17:00 SUBTITRAT
S,D:11:30,13:30,15:30 DUBLAT,19:30 SUBTITRAT
Regia:Genndy Tartakovsky
Cu:Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez,Kevin James
Gen film:Animație,Comedie,Familie
Durata:89 minute
În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puțin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monștri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul își deschide porțile și oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniștit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi și vampir.
Așa că, în timp ce Mavis își vizitează socrii umani (și are și ea parte de un șoc cultural), bunicul vampir Dracula își cheamă prietenii Frank, Murray, Wayne și Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. Însă nimeni nu știe că tatăl lui Drac, foarte bătrânul și morocănosul Vlad e pe cale să facă o vizită familiei. Când Vlad află ca strănepotul său nu este de sânge pur și că oamenii pot să stea acum la Hotel Transilvania, lucrurile o iau un pic razna.


SALA 1:BUCURESTI NONSTOP 2D-AP 12-
V, L, Ma, Mi, J:19:00; S, D:21:15
Regia: Dan Chișu
Cu: Cuzin Toma, Olimpia Melinte, Gheorghe Ifrim, Dorian Boguță
Gen film: Comedie, Dramă
Durata:86 minute
"București Non-Stop" este un film de lungmetraj ce ilustrează povestea unui cartier din București. Mai exact, filmul este o noapte din viața unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povești diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca "băiatul de la non-stop", interpretat de Gheorghe Ifrim. Filmul își dorește să transmită povestea unor oameni normali în situații excepționale. Ieșite din comun, toate cele patru povești nu fac decât să radiografieze un microclimat din orașul în care trăim. Este un film despre dragoste, generozitate, ură, gelozie, util și inutil, viață, moarte, cu fapte bune și rele, fără finalitate dar și cu umor și cu tandrețe, escalând ridicolul unor întâmplări și situații penibile dintr-o singură noapte.


SALA 1: MICROBE ET GASOIL 2D-AG
V, L, Ma, Mi, J:21:00; S, D:17:30.
Regia:Michel Gondry
Cu: Ange Dargent, Théophile Baquet, Sacha Bourdo, Étienne Charry
Gen film: comedie
Durata:103 minute
Doi prieteni se îmbarcă într-o călătorie de-a lungul Franței, cu un vehicul pe care l-au construit ei înii


SALA 2:CRAIASA ZAPEZII 3D(SNOW QUEEN 3D)-DUBLAT -AG-
V, L, Ma, Mi, J:16:30; S, D:11:15,13:00,17:15
Regia: Maksim Sveshnikov, Vladlen Barbe
Cu: Erin Fitzgerald, Wendee Lee, Cindy Robinson
Gen film: animație, aventuri, familie
Durata:80 minute
Condusă de dorința de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoțiile și gerul polar să înghețe sufletele oamenilor, Regina Zăpezii va face orice pentru a-și păstra împărăția și a distruge toți artiștii care nu sunt de acord cu viziunea ei.
Animația prezintă călătoria plină de aventuri a micuței Gerda care încearcă să își găsească fratele ținut prizonier undeva în vasta întindere albă din ținutul vrăjit de Regina Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaște și noi prieteni de nădejde.


SALA 2: GOOSEBUMPS:ITI FACEM PARUL MACIUCA 3D-AP 12-
V, L, Ma, Mi: 14:30,18:30,20:45; S, D:15:00,19:00,21:00; J: 14:30,19:30
Regia: Rob Letterman
Cu: Jack Black, Dylan Minnette
Gen film: aventuri, comedie, fantastic
Durata:103 minute
În Goosebumps, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette), supărat că a trebuit să se mute dintr-un oraș mare într-unul mic, întrevede o rază de speranță când întâlnește o fată frumoasă din vecini, pe nume Hannah (Odeya Rush)  și leagă o nouă prietenie cu Champ (Ryan Lee).  Dar fiecare lucru bun are și partea lui întunecată, așa că Zach află destul de repede că misteriosul tată al lui Hannah este de fapt R.L. Stine (Jack Black),  autorul seriei de succes, Goosebumps. 


Când Zach începe să afle tot felul de lucruri despre vecinii săi, el descoperă că Stine are un secret periculos: creaturile pe care le-a creat și cu care a populat cărțile sale sunt reale, iar Stine își protejează cititorii ținându-le închise în cărțile unde au apărut fiecare.  Când creațiile lui Stine sunt eliberate neintenționat dintre paginile manuscriselor, viața lui Zach devine de-a dreptul ciudată. 


Într-o noapte de aventuri nebunești, Zach, Hannah, Champ și Stine trebuie să-și unească puterile pentru a-i băga înapoi între filele cărților pe păpușa Slappy, pe fetița cu mască, gnomii și alte creaturi, care amenințau orașul. Columbia Pictures și Sony Pictures Animation prezintă, în colaborare cu LStar Capital și Village Roadshow Pictures, o producție a Original Film / Scholastic Entertainment Inc., Îți facem părul măciucă/Goosebumps.  Rolurile principale din film sunt interpretate de Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan, Ryan Lee și Jillian Bell.


SALA 2:JOCURILE FOAMEI:REVOLTA PARTEA A II-A 3D(HUNGER GAMES:MOCKINGJAY PART II 3D)-AP 12-AVANPREMIERA
JOI:21:45
Regia:Francis Lawrence
Cu: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson
Gen film: acțiune, aventuri, dramă
Durata: 136 minute
În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reședința președintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârși tirania în Panem, așa că un commando condus de Katniss are ca țintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârși fără victime.


SALA 3: PE MALUL MĂRII 2D(BY THE SEA 2D)-N 15-AVANPREMIERA
Mi, J:20:15
Regia: Angelina Jolie
Cu: Angelina Jolie, Brad Pitt
Gen film: dramă, romantic
Durata:132 minute
Povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), și a soției sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor. Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea (Laurent) și François (Poupaud), dar și cu localnici precum Michel (Arestrup) și Patrice (Bohringer), cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu.


SALA 3:SPECTRE 2D-4K-N 15-
V, L, Ma:14:45,17:30,20:15
S, D:13:15,16:00,18:45,21:30
Mi, J:14:45,17:30
Regia:Sam Mendes
Cu: Monica Bellucci, Léa Seydoux, Dave Bautista,Daniel Craig, Christoph Waltz, Ben Whishaw
Gen film: acțiune, aventuri, crimă, thriller
Durata:150 minute
Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigație ce-i dezvăluie acțiunile unei organizații sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâți să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.


SALA 4: NOUA IUBITA 2D(UNE NOUVELLE AMIE 2D)-N 15-
V, L, Ma, Mi, J: 18:15
S, D:13: 15,18:30
Regia: François Ozon
Cu: Romain Duris, Raphaël Personnaz, Isild Le Besco, Anaïs Demoustier
Gen film: dramă 
Durata: 108 minute
După moartea celei mai bune prietene, Claire se lasă pradă unei depresii profunde, dar o descoperire surprinzătoare despre soțul prietenei o face să-i revină pofta de viață.


SALA 4:ACASA LA TATA 2D-AP 12-
V, L, Ma, Mi, J:15:15,20:30
S, D:15:45, 20:30
Regia: Andrei Cohn
Cu: Mirela Oprișor, Ioana Flora, Andi Vasluianu, Alexandru Papadopol
Gen film: comedie, dramă,
Durata:91 minute
Robert este un scriitor tânăr care trece printr-o criză. Decide să se întoarcă acasă în satul natal, prima dată după trei ani de la moartea mamei sale. Nici înainte nu își vizita părinții pea des și asta se reflectă în relația distantă pe care o are cu tatăl lui. Ajuns acasă, îi întâlnește doi dintre foștii colegi de clasă - pe Petrică - prietenul cel mai bun din copilărie, acum însurat și cu copii - și pe Paula - iubita lui din adolescență. În 24 de ore rescrie toate relațiile: cu tatăl lui, cu prietenul cel mai bun, cu prima iubire, cu trecutul


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2036 secunde