Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Cetățenești

PROGRAM CITYPLEX CONSTANTA 31.03.2017 – 06.04.2017

Ştire online publicată Joi, 30 Martie 2017

SMURFS:THE LOST VILLAGE-STRUMFII:SATUL PIERDUT (AG) 3D DUBLAT SI SUBTITRAT
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Kelly Asbury
Cu:Mandy Patinkin, Rainn Wilson, Demi Lovato
Gen film:Animație,Aventuri,Comedie,Familie,Fantastic
Durata:89 minute

În anul 1958, animatorul belgian Pierre Culliford, supranumit Peyo, crea primele imagini cu Strumpfi – simpaticele personaje albastre care aveau să cucerească inimile publicului cinefil din toată lumea, generație după generație. Acum, povestea prinde viață într-o nouă interpretare, plină de culoare, magie și umor: animația „Ștrumpfii: Satul Pierdut”.
O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită, străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!
Povestea animată transmite copiilor un mesaj pozitiv de pace și armonie, demonstrându-le puterea prieteniei și importanța muncii în echipă. Adulții vor aprecia în egală măsură aventura: personaje unice, candoare, suspans și umor din plin – iată ingredientele unei experiențe memorabile, pentru întreaga familie!
Vineri:13:30,15:15 DUBLAT|17:00 SUBTITRAT
Sambata: 11:45,13:30,15:15 DUBLAT|17:00 SUBTITRAT
Duminica: 11:45,13:30,15:15 DUBLAT|17:00 SUBTITRAT
Luni: 17:00 SUBTITRAT
Marti: 17:00 SUBTITRAT
Miercuri: 13:30,15:15 DUBLAT|17:00 SUBTITRAT
Joi: 17:00 SUBTITRAT

GHOST IN THE SHELL-GHOST IN THE SHELL (N-15) 3D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Rupert Sanders
Cu:Takeshi Kitano, Scarlett Johansson, Michael Pitt
Gen film:Acțiune,Dramă,SF
Durata:120 minute

Într-o Japonie în care mulți oameni au creiere cibernetice, ceea ce îi expune atacurilor unor hackeri, o unitate de elită, numită Section 9, condusă de personajul lui Scarlett Johansson - Major, un hibrid unic om-cyborg - va ajunge să lupte împotriva acestor hackeri care își pot obliga victimele să comită orice infracțiune.
Devotată lichidării celor mai periculoși criminali și extremiști, Section 9 se vede confruntată acum cu un inamic al cărui singur scop e să distrugă definitiv progresele făcute de Hanka robotics în cybertehnologie.
Un detaliu din biografia eroinei și caracteristicile sale fizice discută despre rolul major al tehnologiei în viețile noastre, dar și despre un viitor sumbru al umanității.
„Ghost in the Shell” este povestea lui Major, un hibrid unic om-cyborg, care conduce o unitate specială . Filmul se bazează pe faimoasa serie manga cu același nume.
Vineri:16:30,19:00,21:30
Sambata: 16:30,19:00,21:30
Duminica: 16:30,19:00,21:30
Luni: 16:30,19:00,21:30
Marti: 16:30,19:00,21:30
Miercuri: 16:30,19:00,21:30
Joi: 16:30,19:00,21:30

THE BYE BYE MAN-THE BYE BYE MAN:NUMELE NEROSTIT (N-15) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Stacy Title
Cu:Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Carrie-Anne Moss, Doug Jones
Gen film:Horror,Thriller
Durata:96 minute

Oamenii fac gesturi inimaginabile în fiecare zi. Constant ne străduim să înțelegem ce anume îi determină pe unii să comită lucruri groaznice. Și dacă nu punem întrebarea corectă? Dacă sursa răului nu este ceva ci mai degrabă cineva?
Producătorii filmelor „Oculus”și „The Strangers” prezintă pe marile ecrane „The Bye Bye Man: Numele nerostit”, un horror care expune originea răului din spatele celor mai teribile fapte omenești.
Când trei studenți dau peste locația unei identități malefice, își dau seama că nu există decât un mod de a se salva: „nu-i spune numele, nu te gândi la el!”. Însă odată instalată în conștiință, această identitate preia controlul. Mai există vreo cale de scăpare?
Vineri:21:15
Sambata: 21:15
Duminica: 21:15
Luni: 21:15
Marti: 21:15
Miercuri: 21:15
Joi: 21:15

THE STUDENT-(M)UCENICUL (AP-12) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:Kirill Serebrennikov
Cu:Viktoriya Isakova, Pyotr Skvortsov, Aleksandra Revenko
Gen film:Dramă
Durata:118 minute

Bazat pe controversata piesă de teatru Martyr, de Marius von Mayenburg, (M)ucenicul pune în discuție teme actuale fierbinți: fundamentalismul religios, identitatea sexuală, educația și felul în care societatea poate gestiona astfel de cazuri. Fenomenul a luat amploare în ultimii ani, inclusiv în Rusia, o țară în care Biserica Ortodoxă influențează puternic politicile statului. 
În (M)ucenicul, Veniamin (Petr Skvortsov), un adolescent cuprins de o criză mistică, își confruntă mama, colegii și profesorii cu Biblia în mână. Au voie fetele să ia lecții de înot la școală în bikini? Chiar e nevoie de educație sexuală în clasă? Ar trebui studiată teoria evoluției la ora de științe? Adulții sunt copleșiți de certitudinile pe care tânărul le strigă invocând Scriptura. Nimeni, în afară de Elena (Victoria Isakova), profesoara lui de biologie, nu-l va provoca pe propriul teren.
Scenariul se bazează pe o controversată piesă de teatru, Martyr, care pornește de la ideea că Biblia citită de un copil sau un adolescent poate da naștere unor reacții radicale, neprevăzute. „Marius Von Mayenburg mi-a povestit că a scris această piesă după ce a citit Biblia și a descoperit niște versete foarte bizare, foarte violente, cu un înțeles dublu neașteptat. A simțit că, scoase din context, frazele astea ar putea descrie exact opusul iubirii și fraternității. Așa s-a născut piesa de teatru, de la ideea că e foarte simplu să răstălmăcești cuvintele Scripturii”, declară regizorul Kirill Serebrennikov într-un interviu pentru No FilmSchool.
Una dintre cele mai puternice scene din film se petrece în timpul orei de biologie, când profesoara încearcă să le predea noțiuni de bază despre funcțiile sexuale

Vineri:17:00
Sambata: 12:15,17:00
Duminica: 12:15,17:00
Luni: 17:00
Marti: 17:00
Miercuri: 17:00
Joi: 17:00

FAR FROM HERE-DEPARTE DE TINE (AP-12) 2D
SAPTAMANA DE PREMIERA
Regia:James Pillion
Cu:Jonathan Ahmadi, Maia Morgenstern, Maria Dinulescu, Andi Vasluianu
Gen film:Dramă
Durata:94 minute

Grant (Jonathan Ahmadi) și Sofia (Maria Dinulescu) sunt un cuplu proaspăt căsătorit, ce dorește să-și formeze o familie. Schimbările din viața profesională a Sofiei îi fac să se mute din America la București, iar un an mai târziu relația lor ajunge în impas, bântuită de promisiunile făcute și nerespectate.
Sofia este acum o ființă sigură pe ea și ambițioasă, iar Grant încearcă, fără succes, să-și scrie romanele. O tragedie lovește familia lui Grant, iar acesta trebuie să se întoarcă în America. 
Prinsă între carieră și povestea de dragoste pe care o trăiește, Sofia are de ales: pleacă împreună cu soțul ei pentru a-și construi o familie sau rămâne alături de șeful ei (Andi Vasluianu) pentru a-și dezvolta cariera în plină dezvoltare?

Vineri:17:00
Sambata: 12:15,17:00
Duminica: 12:15,17:00
Luni: 17:00
Marti: 17:00
Miercuri: 17:00
Joi: 17:00

CHIPS-CHIPS:POLITISTI DE BELEA (N-15) 2D
Regia:Dax Shepard
Cu:Adam Brody, Dax Shepard, Jessica McNamee,Michael Peña
Gen film:Acțiune,Comedie,Dramă
Durata:100 minute

Dax Shepard și Michael Peña aduc acțiunea și comedia laolaltă pe marile ecrane din 24 martie, în filmul "CHIPs: Polițiști de belea". Producția Warner Bros. Pictures este scrisă și regizată de Shepard care s-a inspirat din popularul serial cu același nume, difuzat la TV în anii '70.
Jon Baker și Frank "Ponch" Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliție autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. În timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-și refacă viața și căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experiență a unuia și egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze.

Vineri:14:30,19:15
Sambata: 14:30,19:15
Duminica: 14:30,19:15
Luni: 19:15
Marti: 19:15
Miercuri: 14:30,19:15
Joi: 19:15

LIFE-VIATA,PRIMELE SEMNE (N-15) 2D
Regia:Daniel Espinosa
Cu:Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds
Gen film:Horror,SF,Thriller
Durata:103 minute

Life/Viața - primele semne este un terifiant thriller științifico-fantastic în care o echipă de oameni de știință aflați la bordul unei stații orbitale internaționale trec brusc de la interesul pentru descoperirile științifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viață care se dezvoltă rapid și care a cauzat extincția vieții pe planeta Marte, iar acum amenință atât echipa cât și însăși viața pe Pământ.
Life pornește de la o reușită științifică extraordinară: o capsulă de pe Marte este recuperată pe o stație spațială, iar cercetătorii descoperă că aceasta conține prima dovadă de viață extraterestră. Doar că organismul se dezvoltă neașteptat și curând se va dovedi extrem de inventiv mai întâi în a evada din spațiul închis unde era studiat și apoi în a ucide membrii echipajului.
Supraviețuitorii au o misiune de o importanță capitală: lichidarea organismului ce pune în pericol însuși viitorul umanității. Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds și Rebecca Ferguson interpretează trei dintre cercetătorii implicați în luptă.
Personajul lui Gyllenhaal, Dr. David Jordan, are atitudinea distantă a unui om care a petrecut 473 de zile pe stația orbitală. Nimeni nu-și cunoaște casa mai bine ca el. Membrii echipajului îi folosesc casa din spațiu ca bază pentru lansarea operațiunii de descoperire a primelor dovezi de viață pe planeta Marte.

Rebecca Ferguson o interpretează pe Dr. Miranda North, care activează la Centrul pentru Controlul Bolilor și care participă în mod excepțional la această misiune. Îndatorirea ei e să-i mențină sănătoși pe toți membrii expediției și să se asigure că aceștia se întorc cu bine pe Pământ, indiferent de problemele cu care se confruntă în spațiu.
Ryan Reynolds îl interpretează pe „expertul de misiune”, specialistul Rory Adams, practic mecanicul echipei, care se pricepe la toate aspectele de funcționare ale navei, știind să repare tot ceea ce s-ar putea strica.
Vineri:18:45,21:00
Sambata: 18:45,21:00
Duminica: 18:45,21:00
Luni: 18:45,21:00
Marti: 18:45,21:00
Miercuri: 18:45,21:00
Joi: 18:45,21:00

LA FILLE INCONNUE-FATA NECUNOSCUTA (AP-12) 2D
Regia:Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Cu:Adèle Haenel, Olivier Bonnaud, Louka Minnelli
Gen film:Dramă
Durata:113 minute

Într-o seară, după ce programul s-a terminat și cabinetul s-a închis, o doctoriță aude soneria, dar nu răspunde. În ziua următoare, poliția o informează că o tânără a fost găsită moartă la ușa ei. Copleșită de remușcări, doctorița va începe o investigație pe cont propriu în identificarea femeii care a fost omorîtă, chiar dacă asta înseamnă să-și pună propria viață în pericol.
Actrița Adèle Haenel face un rol excelent, intens, într-un film care te ține cu sufletul la gură. La fille inconnue este cel de-al zecelea film al celebrilor regizori belgienii Jean-Pierre și Luc Dardenne, frații favoriți ai Cannes-ului premiați deja cu Palme d’Or de două ori, pentru L’Enfant și Rosetta.
La Fille Inconnue este „diamantul brut al fraților Dardenne”, cum îl numește revista Les Inrockuptibles.

Vineri:16:30
Sambata: 12:00,20:45
Duminica: 12:00,20:45
Luni: 16:30
Marti: 16:30
Miercuri: 16:30
Joi: 16:30

PORTRETE IN PADURE (AP-12) 2D
Regia:Dinu Tănase
Cu:Dan Condurache, Ofelia Popii
Gen film:Dramă
Durata:90 minute

Povestea unui polițist? Poate interesa sau nu.Dar poate fi povestea oricăruia dintre noi. Sau nu. O viață și o profesie fracturate de un eșec de cuplu. Un eșec sentimental poate fi mai puternic și care îi poate marca probabil, pe unii dintre noi mai mult decât de câțiva ani de pușcărie. Într-un moment bun al carierei, polițistul nostru primește o lovitură care-l năucește și din care nu-și mai poate reveni multă vreme. Renunță la toate avantajele unei cariere de succes și se retrage într-o activitate de rutină la o circa de poliție dintr-un cartier mărginaș. Dar viața merge înainte. Zi, noapte, povești triste “de cartier”, cazuri sociale... “toamna plouă cu găinari”... comentează cu subalternul său într-un birou sordid de anchetă. Dar sigurul lucru pe care-l face absolut reflex – înrădăcinat în profesia sa de polițist, este acela de a studia fizionomiile celor din jur, de a descifra dincolo de aparențe, stări și motivații ascunse. Este probabil singurul motiv care-i menține pasiunea sa pentru meseria de polițist.

O crimă petrecută în pădurea din apropierea orașului îi alimentează vechea pasiune. Anchete, investigații, ipostaze, toate puse în ramele portretelor care îi acoperă aproape unul din pereții camerei de lucru. În pădure, viața unui cuplu a fost distrusă. Supraviețuitorea agresiunii, în stare de șoc, nu poate contribui la bunul mers al anchetei.

Misterul crimei care bântuie “pădurea blestemată” cum îi spun localnicii și care “parcă-i înghite pe cei care intră în ea”, pare de neelucidat.

Când nu se aștepta, trecutul se întoarce nemilos împotriva lui. Ireparabilul se produce printr-un gest necugetat și violent. Sub povara faptei săvârșite, va trebui totuși să ducă la capăt ancheta. Reconstituirea sfârșește dramatic. Acuzat și acuzator, la marginea pădurii, chemat parcă misterios de ea, va trebui să ia o hotărâre...

Vineri: 20:45
Sambata: 16:30
Duminica: 16:30
Luni: 20:45
Marti: 20:45
Miercuri: 20:45
Joi: 20:45

BEAUTY AND THE BEAST-FRUMOASA SI BESTIA (AG) 3D DUBLAT
Regia:Bill Condon
Cu:Luke Evans, Emma Watson, Dan Stevens
Gen film:Fantastic,Muzical,Romantic,Dragoste
Durata:123 minute

Belle (Emma Watson) este o tânără femeie care este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei, Maurice (Kevin Kline). În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei pentru a recunoaște inima adevarată și sufletul prințului, doar că, un vânător pe nume Gaston (Luke Evans) este hotărât să o aibă pe Belle pentru el însuși și să vâneze bestia cu orice preț.
Vineri:14:00 DUBLAT 
Sambata: 11:30,14:00 DUBLAT 
Duminica: 11:30,14:00 DUBLAT
Miercuri: 14:00 DUBLAT 

PUBLICITATE
Citeşte şi
FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM-ANIMALE FANTASTICE SI UNDE LE POTI GASI (AP-12) 3D DUBLAT SI SUBTITRATSAPTAMANA DE PREMIERARegia:David YatesCu:Samantha Morton, Katherine ...
Aflați în vacanță, elevii petrec ceva timp și în sălile de cinematograf, când se mai satură de gaming sau Facebook ori când părinții reușesc să-i scoată din… letargie ...
CHIPS-CHIPS:POLITISTI DE BELEA (AP-12) 2DAVANPREMIERARegia:Dax ShepardCu:Adam Brody, Dax Shepard, Jessica McNamee,Michael PeñaGen film:Acțiune,Comedie,DramăDurata:100 ...
Alte ştiri din sectiunea Cetățenești
Marea Unire de la 1918 a reprezentat momentul de coeziune maximă a conștiinței naționale a tuturor românilor, concretizat în făurirea statului național ...
Secolul XX a amprentat puternic memoria istoriei dacă ne referim cel puțin la cele două conflicte mondiale desfășurate în prima sa parte. A fost un secol... „nebun” ...
Centenarul României Mari este un moment potrivit pentru a aminti atât sacrificiul comun al celor care au luptat pe front, cât și sacrificiul personal. În acest sens ...
Un secol de la momentul 1918 - un an teribil, dar fast, mai ales pentru națiunile central-est-europene - este, în primul rând, un prilej de reflecție. La ...
România Mare încununează un proces. Un proces început în 1859, prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza, care unea, astfel, Moldova și Țara Românească. A continuat prin ...
Anul acesta, se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire a Românilor, înfăptuită la Alba Iulia, la 1 Decembrie 1918. Fiind cea mai importantă zi din istoria ...
Ziua Națională constituie o anumită dată din an în care o țară își dezvăluie în fața propriilor cetățeni, dar și a lumii întregi, istoria ...
28 noiembrie 2018 Un Centenar ratat
Încheiem în aceste zile Anul Centenarului Reîntregirii. Fără emoția necesară unei societăți normale/vitale, fără viziune și planuri de viitor, fără o reconciliere reală cu istoria ...
Ziua de 1 Decembrie 1918 ne este foarte bine cunoscută, nouă, românilor. Am învățat la școală despre ea. Ascultăm în fiecare an, în reluare, -replay, discursuri pe ...
La 1 Decembrie, aniversăm Centenarul unei Românii care nu mai există. Este vorba, desigur, în primul rând despre teritoriu. România Mare a murit de aproape opt ...
CHARMING-PRINTUL FERMECATOR (AG) 3D DUBLATAVANPREMIERARegia:Ross VenokurCu:Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Sia, Nia Vardalos, Ashley Tisdale, Avril LavigneGen ...
TAXI 5-TAXI 5 (AP-12) 2DAVANPREMIERARegia:Franck GastambideCu:Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik BentalhaGen film:Acțiune,Aventuri,Comedie,CrimăDurata:102 ...
SHOW DOGS-OPERATIUNEA HAM-HAM (AG) 2D DUBLAT SI SUBTITRATAVANPREMIERARegia:Raja GosnellCu:, Natasha Lyonne, Alan Cumming,Will Arnett, Gabriel IglesiasGen ...
DEADPOOL 2-DEADPOOL 2 (AP-12) 2D AVANPREMIERARegia:David LeitchCu:Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin,T.J. MillerGen film:Acțiune,Aventuri,Comedie,SFDesfigurat de atacul ...
FESTIVALUL DE FILM FRANCEZ 4-6 MAI 201804.05.2018De Toutes mes forces/Din toate puterile,drama ora 16:00Patients-comedie ora 18:30Barbara-drama biografic ora ...
FESTIVALUL DE FILM FRANCEZ 3-6 MAI 201803.05.2018Felicite-drama ,musical ora 16:00L`esquive-drama,romantic ,dragoste ora 18:30Patients-comedie ora 20:45TRUTH OR DARE-ADEVAR SAU ...
AVENGERS:INFINITY WAR-RAZBUNATORII:RAZBOIUL INFINITULUI (AP-12) 3DAVANPREMIERARegia:Anthony Russo, Joe RussoCu:Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Sebastian Stan ...
DUCK,DUCK,GOOSE-RATA,RATA SI GASCAN (AG) 3D DUBLAT AVANPREMIERARegia:Christopher JenkinsCu:Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops, Natasha Leggero, Diedrich BaderGen ...
A QUIET PLACE-FARA ZGOMOT! (N-15) 2DAVANPREMIERARegia:John KrasinskiCu:Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe,Millicent SimmondsGen film:Dramă,Horror,ThrillerDurata:95 minuteO ...
MAYA THE BEE:THE HONEY GAMES-ALBINUTA MAYA 2(AG) 3DAVANPREMIERARegia:Noel Cleary,Sergio Delfino,Alexs StadermannCu:Coco Jack Gillies,Benson Jack Anthony,Richard ...
Social Politică Eveniment
Sport Cultură-Educație Actual
Economie Fun Arhiva