Ești cetățean european, ai drepturi!

Pasager prin Europa…

2499
1
Pasager  prin Europa… - pasagereur-1414763003.jpg

Articole de la același autor

Dacă intenționați să călătoriți cu avionul prin Europa, ar trebui să știți dinainte că o întârziere de cel puțin cinci ore dă pasagerilor dreptul de a li se oferi rambursarea, în termen de șapte zile, a întregului cost al biletului. Mai exact, la prețul de achiziție pentru partea sau părțile de călătorie neefectuate și pentru partea sau părțile deja efectuate, în cazul în care zborul devine inutil în raport cu planul de călătorie inițial al pasagerului, împreună cu (dacă este cazul) un zbor de retur la punctul de plecare inițial, cât mai repede posibil.

Compensații în orice situație. Potrivit Curții Europene de Justiție, și o întâr-ziere de minim trei ore dă posibilitatea pasagerilor de a solicita o compensație proporțională cu distanța ce trebuia efectuată cu avionul.

Cum se face plata. Compensația se plătește în numerar, prin transfer bancar electronic, ordin de plată bancar sau cec bancar. Interesant este și faptul că, dacă pasagerul își exprimă acordul în scris, acesta poate primi, drept compensație, bonuri de călătorii sau alte servicii. 

Comentează știrea

Relu
1 noiembrie 2014
Cele mai noi locuri de munca!

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : "La 17 ani,  alții  se însoară!"
Miercuri, 27 August 2014
Stire din Actual : Avion de vânătoare prăbușit
Pagina a fost generata in 0.5987 secunde