Leacuri simple pentru curățarea colonului

405
Leacuri simple pentru curățarea colonului - siteleaccolon-1412173431.jpg
Colonul, o parte a sistemului digestiv, este responsabil pentru extragerea apei, sării, vitaminelor și a substanțelor nutritive din alimentele nedigerabile. Când acesta nu funcționează corect, începe să absoarbă toxinele în loc să le elimine, favorizând apariția durerilor de cap, a balonării, constipației, creșterii în greutate, oboselii și a bolilor cronice. Din acest motiv, potrivit Click sănătate, este foarte important să cureți colonul. Iată câteva remedii de mare efect:

Suc de mere

Unul dintre cele mai bune remedii pentru curățarea colonului este sucul de mere. Acesta are efecte benefice asupra tranzitului intestinal, descompune toxinele și îmbunătățește starea de sănătate a ficatului, precum și a sistemului digestiv. Bea dimineața un pahar de suc de mere proaspăt, iar după 30 de minute consumă un pahar cu apă. Urmează procedeul de câteva ori pe zi, 3 zile. Când ții această cură, evită să mănânci alimente solide.

Suc de lămâie

Lămâia are proprietăți antioxidante și datorită conținutului său bogat de vitamina C este indicată pentru problemele sistemului digestiv. Pune zeama de la o lămâie, un praf de sare de mare și puțină miere într-un pahar cu apă călduță. Bea această soluție pe stomacul gol dimineața.

Ghimbir

Reduce balonarea șicare stimulează funcționarea colonului, ținând la distanță toxinele. De asemenea, ajută digestia, stimulând secreția de sucuri digestive. Poți să adaugi ghimbir în preparatele culinare sau în băuturi. Pune o linguriță de ghimbir ras într-o cană de suc de lămâie. Împarte băutura în două sau trei părți și consum-o pe parcursul zilei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Plăcintă cu prune
Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pentru mâini și picioare reci
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : "La 17 ani,  alții  se însoară!"
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 2.5201 secunde