Leacuri simple împotriva negilor

313
Leacuri simple împotriva negilor - siteleacurinegi-1409490320.jpg
Lămâia, banana, cartoful, rostopasca sau propolisul ajută, printre altele, la înlăturarea negilor, fără să folosim un tratament medicamentos, potrivit Click sănătate. Din păcate, tot mai multe persoane se trezesc cu nevi sau negi (denumirea populară). Uneori, aceștia dispar fără un tratament medicamentos. Dar nu trebuie să uităm că aceste excrescențe sunt contagioase. Dar ce este un neg? Nimic altceva decât o umflătură a pielii, care poate să apară pe orice parte a corpului. De obicei, această excrescență se întâlnește pe mâini, picioare, degete, abdomen sau pe genunchi. Eugen Giurgiu, doctor în biochimie, cu competențe în fitoterapie și nutriție, semnalează că există peste 60 de tipuri de negi produși de virusul Papilloma. Aceștia se răspândesc prin contact cu persoanele infectate din anturaj sau cu obiectele folosite de acestea. Deseori, negii apar la orice vârstă, dar foarte des se răspândesc la copii. Specialiștii recomandă ca, indiferent de formă sau mărime, negii să fie tratați. În rândul adulților cei mai predispuși să se infecteze cu negi sunt persoanele cu imunitate scăzută sau cei care urmează un  tratament cu citostatice. Uneori, negii, acești musafiri nepoftiți, dispar când organismul "victimei" a căpătat o imunitate față de virusul Papilloma.

Tratamente naturiste cu efecte imediate

Lămâia usucă negii. Punem feliuțe subțiri de lămâie să se macereze în oțet de mere. După 15 zile, aceste "pansamente macerate" le aplicăm pe negi. Rezultatele nu se lasă așteptate. 

Sucul de rostopască face minuni. Sucul de rostopască se aplică direct pe negi, de mai multe ori pe zi. După scurt timp, negii încep să se usuce.

Și coaja de banană vindecă. Acoperim zona  încărcată de negi cu o coajă de banană (partea interioară). Deasupra punem o pânză deasă de bumbac. Zilnic,  punem o coajă proaspătă de banană, iar tratamentul îl continuăm până la vindecare. 

Cartoful distruge negii. Feliile crude de cartofi, aplicate zilnic pe zona infectată cu negi, dau rezultate foarte bune, deoarece îi usucă. Acoperim feliile de cartofi cu un plastic, pentru ca sucul să nu se evapore prea repede.

Propolisul, un dușman aprig al virusului Papilloma. Tinctura de propolis distruge virusul Papilloma și usucă negii. Ungeți  doar excrescențele negilor; în acest mod protejați pielea din jurul negului să nu se ardă.

Melcul vă scapă de negi. Pentru acest tratament trebuie să procurați  un melc. La început, spălați negul și pielea din jur cu apă și săpun. Luați un melc și-l așezați cu talpa pe negii de care vreți să scăpați. "Doctorul" melc trebuie menținut pe zona afectată timp de 15 minute. După acest interval, duceți melcul în grădină, dar repetați procedura dimineața și seara. Substanța eliminată de talpa melcului distruge negii în câteva zile.

De reținut! Când negii se răspândesc foarte repede și devin dureroși, este bine ca persoana infectată să intensifice tratamentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Amigdalele, extirpate cu orice preț?
Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce înseamnă  o abatere disciplinară
Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Când pot ieși copiii din țară
Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Cetățenești : "Copilul mă șantajează cu durerea!"
Pagina a fost generata in 3.6933 secunde