Leacuri pentru unghii

240
Leacuri pentru unghii - leacunghii5fb-1391612382.jpg
Vrei să ai mereu unghii frumoase și sănătoase? Iată rețete de tratamente naturiste pentru acasă, pentru a-ți răsfăța și îngriji unghiile, recomandate de Click.ro: 
l Un tratament naturist simplu pentru regenerarea unghiilor este amestecul a două linguri de ulei de măsline cu zeamă de la o jumătate de lămâie. Cele două ingrediente se pun pe foc, se încălzesc și apoi se înmoaie în acest mix unghiile și se lasă până lichidul se răcește. Acest tratament se repetă în fiecare seară timp de 2 săptămâni. Efectele nu vor întârzia să apară. 
l Un alt tratament pentru a trata unghiile exfoliate este utilizarea unei fiole de vitamina A uleioasă. În fiecare seară înainte de culcare se masează unghiile cu acest ulei. 
l Într-un bol se mixează o lingură de miere cu două gălbenușuri și 3 linguri de lapte călduț. După ce acest amestec a fost omogenizat bine, se lasă unghiile la înmuiat timp de 10-20 de minute, după care se clătesc cu apă călduță. Aceste ingrediente îți vor hidrata și hrăni unghiile, făcându-le mai sănătoase și mai rezistente. 
l Încă un tratament naturist din cămara bunii sună în felul următor: se amestecă o lingură de ulei de măsline, de migdale sau de argan cu o lingură de oțet de mere și se lasă unghiile la înmuiat 10 minute în fiecare seară timp de 7 zile. Acest amestec va regenera unghiile, le va întări și le va accelera creșterea. 
Tratamente pentru unghii pătate 
Unghiile se pătează din cauza deficiențelor de zinc din organism, dar și din cauza pigmenților prezenți în ojă. Pentru a scăpa de petele de pe unghii, se  recomandă următorul tratament naturist: se amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu o linguriță de apă oxigenată și se tamponează soluția rezultată pe unghii. Lasă-l la acționat 5-10 minute, clătește cu apă călduță și apoi aplică ulei de măsline, de migdale sau de argan pentru a le hidrata. 
Un alt tratament naturist pentru unghii pătate se realizează cu ajutorul a 2 linguri de apă de trandafiri, o lingură de glicerină și câteva picături de zeamă de lămâie. Se amestecă și se folosește la uns unghiile zilnic. Petele vor dispărea în câteva zile. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Nu vă lăsați păcăliți!
Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Cine pierde ajutorul  de șomaj
Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri pentru durerile dinților
Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Despăgubiri în caz de accident aviatic
Pagina a fost generata in 2.586 secunde