Cum se autorizează o construcție

160
Cum se autorizează  o construcție - cumseautoriz-1406121139.jpg

Articole de la același autor

"Mă interesează strict ce trebuie să conțină proiectul pentru autorizare, de ce acte este nevoie pentru ca o construcție să fie autorizată? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns, Ileana Mitea".

v v v

Documentația pentru obținerea unei autorizații de construcție cuprinde un capitol special denumit proiect pentru autorizare, în care sunt incluse următoarele: planul de situație (se referă la modul cum se va amplasa casa în teren); planul fundației, elaborat de inginerul de rezistență; planuri de arhitectură pentru toate nivelele construcției, planul de învelitoare, o secțiune caracteristică pentru toate fațadele. Cât privește scara de redactare pentru toate desenele, aceasta este 1:10. Tot în proiectul de autorizare intră și cererea de eliberare a autorizației de construcție, precum și chitanța de achitare a taxei de autorizare.

Locul depunerii

De precizat că, potrivit reglementărilor în vigoare, autorizația de construcție trebuie să fie eliberată de către primărie, respectiv Serviciul De Urbanism din localitatea în care se află terenul pe care urmează să se ridice respectiva construcție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4831 secunde