Cum să decorezi masa de Paști

156
Cum să decorezi masa de Paști - masapaste-1397757296.jpg
Masa în familie are o foarte mare încărcătură emoțională, de aceea, mai importantă decât diversitatea preparatelor este, fără doar și poate,  pregătirea acesteia. Specia-liștii spun că nu decorațiunile sofisticate, ci detaliile simple dau farmec momentului. 
Fața de masă. Alege una simplă, în culori pale, cum ar fi violet, verde sau galben sau poți opta pentru alb cu imprimeuri florale. Este foarte potrivită vesela  înflorată, în culori atractive, cu multă personalitate. Îndrăznește și îmbină culori pu-ternice, complementare. Verdele crud se potrivește foarte bine cu rozul pastelat. 
Nu uita de flori! În mijlocul mesei pune un bol cu flori proaspete de liliac sau de lalele roșii. Decorează spațiul cu obiecte specifice pri-măverii și Paștelui, cum ar fi mici păsări colorate, ouă din sticlă pictate, iepurași din diverse ma-teriale. 
Și cum ouăle sunt în centrul atenției, le poți amplasa într-un coșuleț din ratan sau pe un platou cu picior, decorate cu fire de iarbă. Astfel, vor ieși în evidență și vor atrage privirile tuturor. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Cum să faci cozonaci pufoși
Vineri, 18 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Joi, 17 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 2.435 secunde