Colțul constănțeanului supărat
214
Articole de la același autor
În ce condiții e permis "exportul" ajutorului de șomaj
01 Octombrie 2014
În ce condiții se oficiază cununii civile în week-end și cât costă
23 Septembrie 2014
Cum să devii stewardesă și pe ce salariu. Bărbații au acces?
13 August 2014
Cum să te angajezi pe o navă de croazieră și pe ce salariu
04 August 2014
"Femeia asta mi-a pus capac!"
29 Septembrie 2014
Psihologul te ajută. Ce faci dacă soțul vrea să fii ca mama lui
22 Septembrie 2014
Mai mult decât oricând, în această perioadă, când gospodinele nu mai pri-didesc (sau cel puțin așa ar trebui să fie, conform tradiției la români), cu prepararea a tot felul de conserve din legume și fructe pentru iarnă, se repune pe tapet atât prețul piperat al acestora, cât și calitatea lor "dubioasă". În condițiile în care nici nutriționiștii nu mai prididesc să ne sfătuiască să consumăm, zilnic, legume și fructe, Elena Zamfir, ca medic, a ținut să atragă public atenția că autoritățile ar trebui să acționeze cu mai multă fermitate, astfel încât piața să nu mai fie invadată de tot felul de produse care ne afectează grav sănătatea: "Ca medic, sunt de părere că fermierii care n-au nicio problemă să îndoape legumele și fructele mai mult decât permit normele, pentru a crește cât mai repede, dar și pentru a avea un aspect comercial desăvârșit, ar trebui pedepsiți ca și traficanții de droguri. În fond, un aliment nociv este tot un drog pentru organism. La copii nu se gândesc? Problema e recunoscută la cele mai înalte niveluri, dar fenomenul, în loc să fie atenuat, înflorește! Cred că ar trebui pedepsiți și cei care știu aceste lucruri, dar închid ochii! Eternele lamentări nu ajută la nimic".
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 11 Iulie 2014
Joi, 22 Mai 2014
Joi, 19 Iunie 2014
Joi, 29 Mai 2014
Marţi, 30 Septembrie 2014
Joi, 25 Septembrie 2014
Joi, 11 Septembrie 2014
Duminică, 10 August 2014
Vineri, 08 August 2014
Sâmbătă, 12 Iulie 2014