Topul celor mai sigure mașini s-a schimbat radical. Nu a murit nimeni în ele în ultimii ani

1416
Topul celor mai sigure mașini s-a schimbat radical. Nu a murit nimeni în ele în ultimii ani - audia487285800-1574253643.jpg
Numărul deceselor rutiere înregistrate în ultimii ani a crescut considerabil. O bună parte din autovehicule sunt predispuse la accidente de acest tip, însă studiile arată că există, totuși și mașini sigure, scrie romaniatv.net


Un raport realizat de organizația americană IIHS (Institute for Highway Safety) analizează numărul de decese înregistrate în ultimii ani pe și pune accent pe mașinile în care s-au înregistrat aceste tragedii de pe șosele.

Datele analizate de IIHS fac referire exclusiv la soferi și nu la pasagerii aflați în autobehicule. Numarul de decese este raportat la un milion de exemplare ale modelului analizat, scrie cars.ro.


În acest sens, s-a lansat lista celor mai sigure modele de mașini, în care nu a murit nimeni.

Audi A4

Honda Odyssey

Kia Sorento

Lexus RX350

Mercedes-Benz GL-Class

Subaru Legacy

Toyota Highlander

Toyota Sequoia

Volvo XC90

Se pare că celebrul model scos de producătorul auto german se află în capul listei. Audi a fost primul constructor auto din Europa care a fabricat în serie un autovehicul hibrid, prin producția de serie din 1997 a celei de-a treia generații de Audi duo, atunci bazată pe A4 Avant.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Octombrie 2019
Stire din Auto : Utilizarea anvelopelor de iarnă
Pagina a fost generata in 0.731 secunde