Oferte greu de refuzat pentru autovehiculele Opel, la Rădăcini Motors Constanța

732
Oferte greu de refuzat pentru autovehiculele Opel, la Rădăcini Motors Constanța - previewfullheaderarticol5-1553768450.jpg

Între 29 și 30 martie la Rădăcini Motors Constanța are loc evenimentul anual Opel 24H, cu oferte speciale pentru autovehiculele Opel. Un eveniment dedicat tututor celor ce doresc să își achiziționeze un autovehicul nou Opel.





Cu formele sale sculpturale unice și designul său excepțional din orice unghi, Opel Corsa reușește să capteze atenția. În timpul evenimentului Opel 24H, Opel Corsa Enjoy 1.2 Benzina 70 CP MT are cel mai bun preț din an: de la 7.875 Euro cu TVA și prima de casare incluse.
 





Cel mai bun moment din an să îți achiziționezi un Opel Astra. Alege doar modelul: Astra K sau Astra Sedan 
Alura sinuoasă, proporțiile clasice și postura robustă caracteristice modelului Opel Astra Sedan l-au făcut să fie unul dintre cele mai bine vândute modele Opel. Multi-premiatul model Opel este acum în ofertă specială la Rădăcini Motors Constanța: de la 11.750 Euro TVA inclus. Oferta este valabilă în perioada 29-30 martie pentru echipare Enjoy, motor 1.4 turbo 140 CP MT6.









Și pentru cei ce își doresc Noul Opel Astra K, urmează cel mai bun moment din an să îl achiziționeze: între 29 și 30 martie, la Rădăcini Motors Constanța, Opel Astra K pornește de la 11.950 Euro cu TVA și prima de casare incluse. 










Cea mai bună ofertă din an pentru SUV-urile Opel Crossland X și Grandland X

Perfect adaptat stilului de viață urban datorită designului SUV elegant și dimensiunilor compacte, noul Crossland X excelează prin eleganță practică și sportivă.  În timpul evenimentului anual Opel 24 H, 29-30 martie, la Rădăcini Motors Constanța, Opel Crossland X Enjoy 1.2 benzina 81CP MT pornește de la 10.990 Euro cu TVA și prima de casare incluse.







Este cel mai bun moment din an pentru oricine își dorește un Opel Grandland X, SUV-ul perfect din orice unghi, atât la interior, cât și la exterior. Pentru că pe 29 și 30 martie la Rădăcini Motors Constanța, Opel Grandland X are un pret special: de la 14.990 Euro cu TVA și prima de casare incluse. 








Despre Rădăcini Motors Constanța


Rădăcini Motors Constanța este parte a grupului auto Rădăcini cu un istoric în piața auto din România de peste 28 de ani. La nivel național, grupul Rădăcini este cel mai mare importator și dealer Opel, având constant o cotă de piață de peste 32%.

Rădăcini Motors Constanța a înregistrat performanțe recunoscute în cadrul rețelei de dealeri Opel la nivel regional, obținând 5 ani consecutiv locul I în cadrul evenimentului național de vânzări Opel 24H.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4868 secunde