Galerie foto. Dacia lansează echiparea Ultimate, la Salonul de la Geneva, din acest an

735
Dacia lansează echiparea Ultimate la Geneva, într-un an de record în care constructorul de la Mioveni a vândut peste 700.000 de unități la nivel global. Tot în Elveția vor ajunge și noile motoare TCe 130 și TCe 150.

Conform autoexpert.ro, Dacia prezintă o ediție limitată a unora dintre modelele sale, care vin cu echiparea Ultimate, denumită Techroad în unele state europene. Ultimate poate echipa modelele Sandero, Logan MCV, Lodgy și Dokker și vine la pachet cu două culori exterioare: Fusion Red și Highland Grey.

Ediția limitată Ultimate (Techroad) aduce inserții de culoare roșie pe portiere, pe carcasele oglinzilor și pe praguri. Roșul apare și pe jantele cu design nou și dimensiuni de 16 inci (17 inci la cel mai bine vândut model al producătorului, Duster).

Accente roșii se vor regăsi și la interior pe fețele ușilor, în conturul ventilațiilor, pe tapițeria scaunelor și pe covorașele de protecție, atât în față, cât și în spate. Acestea vor crea un contrast izbitor cu nuanțele de negru și gri prezente la bord.


Ediția specială vine la pachet cu dotări standard cum ar fi camera video pentru marșarier, senzorii spate, aerul condiționat automat și pachetul City Plus. Acesta din urmă echipează SUV-ul Duster și include o cameră multi-view, sistemul de navigție Media Nav Evolution și funcția de detectare a unghiului mort.

Noua ediție Dacia Ultimate va ajunge în 44 de țări din lumea întreagă. În Europa, va fi disponibilă pentru comandă începând cu luna aceasta.


Constructorul român profită de ocazie și pentru a prezenta noile propulsoare TCe 130 GPF și TCe 150 GPG. Pe acesta din urmă, l-am testat și noi luna trecută.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3878 secunde