Zuckerberg, la Parlamentul European: Una dintre prioritățile de top este siguranța alegerilor

114
Zuckerberg, la Parlamentul European: Una dintre prioritățile de top este siguranța alegerilor - markzuckerberg-1527081784.jpg

Articole recomandate

Mark Zuckerberg, fondator și CEO Facebook, a declarat, ieri, în cadrul audierii sale la Parlamentul European, în contextul scandalului Cambridge Analytica, că una dintre prioritățile de top ale companiei este aceea de a împiedica intervențiile în desfășurarea alegerilor care urmează să aibă loc în Europa. 


El a mai spus, între altele, că reglementarea Internetului este inevitabilă, dar este important ca aceasta să fie stabilită corect, pentru a nu împiedica dezvoltarea, și a menționat că poate fi așteptat ca începând din 25 mai Facebook să respecte în totalitate noul Regulament General privind Protecția Datelor (GDPR), act care fixează un nou standard general pentru protecția datelor consumatorilor.


În deschiderea audierii sale, Zuckerberg a făcut o declarație în care s-a referit la părțile pozitive ale platformei de socializare Facebook. El a făcut referire la faptul că platforma a fost un instrument util în urma atacurilor teroriste, când utilizatorii acesteia au folosit instrumentul "safety check" pentru a-și asigura persoanele dragi că sunt în siguranță. El a mai spus că refugiații care ajung în Europa folosesc Facebook pentru a păstra legătura cu familiile lor și pentru a găsi noi comunități aici, dar și că 18 milioane de afaceri mici din Europa folosesc Facebook în prezent, în mare parte gratuit. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3359 secunde