Zeci de morți și răniți după ce un tren a intrat în plină viteză într-o mulțime de oameni

133
Zeci de morți și răniți după ce un tren a intrat în plină viteză într-o mulțime de oameni - h2exhwnze6zacxjq8b47gddbbbu2mw3x-1540016966.jpg

Articole recomandate

Zeci de persoane au murit, după ce un tren a lovit cu viteză un grup de oameni, în nordul Indiei, anunță autoritățile locale.


Accidentul a avut loc în zona Amritsar, în statul indian Punjab. Un tren care circula cu viteză a lovit un grup de oameni care asistau la un festival de tip religios.

"Autoritățile districtuale au fost mobilizate la locul accidentului", a declarat Amarinder Singh, premierul statului indian Punjab.

Potrivit bilanțului preliminar, cel puțin 50 de persoane au murit în accident și peste 60 de persoane sunt rănite. Televiziunile locale au transmis imagini extrem de dureroase de la locul tragediei, o mamă în lacrimi după ce și-a pierdut fiul în cumplitul accident.

Primul ministru al Indiei Narendra Modi, a transmis condoleanțe tuturor familiilor care au pierdur pe cineva în tragedie, de asemenea spunând că se roagă pentru recuperarea celor răniți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9186 secunde