Vladimir Putin și Barack Obama au vorbit la telefon despre Jocurile Olimpice și situația din Siria

192
1
Vladimir Putin și Barack Obama au vorbit la telefon despre Jocurile Olimpice și situația din Siria - obamaputin-1390404211.jpg

Articole recomandate

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si omologul sau rus, Vladimir Putin, au vorbit la telefon despre asigurarea securitatii la Jocurile Olimpice (JO) de Iarna, care vor avea loc luna viitoare, la Soci, a anuntat Casa Alba.


Cei doi lideri au "discutat despre cea mai buna modalitate de a promova interesele comune ale Statelor Unite si Rusiei, intre care asigurarea securitatii la Jocurile Olimpice de la Soci, pentru care Statele Unite si-au propus ajutorul", a precizat Executivul american intr-un comunicat, scrie ziare.com.


In cursul discutiei telefonice, Obama si Putin au evocat de asemenea dosarul sirian si aplicarea acordului interimar in dosarul nuclear iranian, a anuntat Casa Alba.


Evocarea tematicii privind asigurarea securitatii la Jocurile Olimpice de Obama cu omologul sau de la Moscova se inscrie in seria de propuneri facute de Washington de a ajuta autoritatile ruse sa asigure buna desfasurare a competitiei sportive, pe fondul unor amenintari teroriste.


Luni, Pentagonul a afirmat ca Statele Unite sunt pregatite sa mobilizeze forte aeriene si navale, constand in doua nave care vor fi trimise in Marea Neagra in acest scop, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

christian louboutin cataclou
28 februarie 2014
christian louboutin cataclou

christian louboutin shoes 70 off Stiri Actual : Vladimir Putin ?i Barack Obama au vorbit la telefon despre Jocurile Olimpice ?i situa?ia din Siria | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin cataclou http://varunarmoury.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-lady-peep-spikes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4603 secunde