Viviane Reding nu va asista la JO de la Soci

162
1
Viviane Reding nu va asista  la JO de la Soci - viviane-1386695645.jpg

Articole recomandate

Vicepreședintele Comisiei Europene, Viviane Reding, a notat, pe Twitter, că nu va fi prezentă la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, din cauza situației minorităților în Rusia.

"Cu siguranță nu voi merge la Soci, atâta timp cât minoritățile vor fi tra-tate așa cum sunt tratate conform actualei legislații ruse", a scris Reding.

Duminică, președintele Germaniei, Joachim Gauck, a anunțat, de asemenea, că nu va asista la JO de la Soci. Purtătorul de cuvânt al președintelui a precizat că Gauck nu are intenția de a transmite astfel un mesaj politic, mai mulți dintre predecesorii săi lipsind în trecut de la JO de iarnă.

Presa rusă a considerat însă că decizia lui Gauck este un boicot. "Președintele german Gauck anunță că boicotează Jocurile Olimpice de la Soci", a titrat ediția rusă a revistei Forbes.

Europarlamentarul Daniel Cohn-Bendit a declarat, pentru postul francez Europe 1, că președintele german are dreptate "să boicoteze ceremonia de deschidere a JO, care nu va fi decât o plecăciune în fața omniprezentului Putin". 

Comentează știrea

Nino
11 decembrie 2013
Viviane Reding nu va asista la JO de la Soci

cauza=este lesby si protesteaza! sa se faca jocurile Internationale numai pt ei, si ne lase pe noi ceilalti, 90% din populatia lumii de 8 miliarde, in pace! La 'jocurile lor' sa faca competitii Ei cu Ei si ELE cu ELE.. Si dac se poate sa ne invite la Botezul copiilor lor....daca se poate!?..

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Actual : Torța olimpică a ajuns în spațiu
Pagina a fost generata in 0.335 secunde