Viitorul summit al NATO va avea loc la Londra, în luna decembrie

273
Viitorul summit al NATO va avea loc la Londra, în luna decembrie - viitorul-1558647420.jpg

Articole recomandate

Viitorul summit al NATO, când se vor împlini 70 de ani de la înființarea organizației, va avea loc la Londra, pe 3 și 4 decembrie, a anunțat secretarul general al Alianței Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, într-un comunicat, relatează AFP. 
"Viitorul summit al liderilor din Alianță va avea loc pe 3 și 4 decembrie, la Londra. Sper că acest summit va fi unul fructuos", a declarat el. 
Jens Stoltenberg se află într-o vizită la Londra, unde a avut o întrevedere, miercuri seară, cu ministrul britanic al Apărării, Penny Mordaunt. El urmează să participe la o conferință privind securitatea cibernetică. 
Jens Stoltenberg a precizat că a discutat despre pregătirea summitului cu Theresa May săptămâna trecută. Cu acest prilej, a fost stabilită data summitului. 
"Reuniunea de la Londra va fi ocazia pentru șefii de stat și de guvern din țările aliate să abordeze provocările actuale și viitoare în materie de securitate și să vegheze ca NATO să continue să se adapteze pentru a putea asigura securitatea populației sale de aproape un miliard de persoane", a explicat el la începutul lui februarie, când a anunțat organizarea summitului la Londra, în decembrie, fără a preciza data.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4829 secunde