Video VIDEO / TRAGEDIE! Autobuz școlar, SPULBERAT de TREN: cel puțin 4 morți, 24 de răniți

155
VIDEO / TRAGEDIE! Autobuz școlar, SPULBERAT de TREN: cel puțin 4 morți, 24 de răniți - accidentfranta138532800-1513284151.jpg

Articole recomandate

Un grav accident feroviar s-a petrecut, joi după masă, în sudul Franței, lângă Perpignan. Cel puțin patru copii au murit și 24 de persoane au fost grav rănite, între care 21 de elevi, după ce un tren a izbit în plin un autobuz școlar.


Coliziunea s-a produs la un pasaj de traversare a căii ferate. Potrvit martorilor, citați de BFM TV, șoferul autobuzlului a încercat să treacă, deși bariera era lăsată, vehiculul a fost lovit în partea din spate și pur și simlpu s-a rupt de la mijloc. Copiii aveau între 11-15 ani. Cel mai tânăr rănit avea 8 ani, iar cel mai vârstnic 15, mai transmmite BFM TV. Patru elicoptere au fost mobilizate pentru a transporta răniții la spitalele din apropiere.

De altfel, autoritățile au pus în aplicare planul alb, un nivel de intervenție în caz de urgență ce s-a declanșat și după atentatele din noiembrie 2015 de la Paris și Saint-Denis.


Președintele Emmanuel Macron a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor îndoliate și încurajări pentru familiile răniților. Premierul Édouard Philippe și ministrul Transporturilor ajung la locul tragediei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9825 secunde