Video VIDEO. Cum arată uraganul Matthew din spațiu. Imaginile de la NASA te vor îngrozi

302
VIDEO. Cum arată uraganul Matthew din spațiu. Imaginile de la NASA te vor îngrozi - imagininasaurganulmatthew3274560-1475587753.jpg

Articole recomandate

Uraganul Matthew este cea mai puternică furtună din ultimul deceniu a lovit zona Caraibelor.

NASA a făcut publice primele imagini capturate cu uraganul Matthew din spațiu. Iată cum arată uraganul filmat de pe Stația Spațială internațională:

Rafale puternice de vânt au lovit coasta sudică a celei mai sărace țări din Americi, foarte vulnerabilă la dezastre naturale, parțial pentru că atât de multe locuințe și clădiri sunt șubrede.

În unele zone din Jamaica au fost raportate inundații în timp ce furtuna de categoria 4 se deplasează către sud, potrivit media locale.

Cuba a ordonat evacuarea a peste 250.000 de persoane din estul insulei Granma, iar președintele Raul Castro s-a deplasat în sud-estul orașului Santiago pentru a supraveghea operațiunile de urgență.

Marți dimineața, centrul uraganului Matthew se afla la 440 kilometri sud-vest de capitala Port-au-Prince și se deplasa cu 9 kilometri pe oră. Rafalele de vânt provocate de acesta ating viteze de 225 de kilometri pe oră, potrivit US National Hurricane Center (NHC).

Matthew ar putea afecta și coasta de sud-est a Statelor Unite, inclusiv statul Florida, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Decembrie 2015
Stire din Tehnologie : NASA vrea să cultive cartofi pe Marte
Pagina a fost generata in 0.5191 secunde