Video VIDEO / ATAC ARMAT SÂNGEROS la Strasbourg: un mort, mai mulți răniți, după ce un bărbat a tras în mulțime

531

Articole recomandate

Focuri de armă au fost auzite, marți seara, în centrul orașului Strasbourg, din Franța. Potrivit presei locale, cel puțin o persoană a murit, iar alte nouă au fost rănite.


Centrul orașului a fost evacuat. După ce au auzit focurile de armă, oamenii s-au refugiat în perimetrul Târgului de Crăciun din zonă.


Sute de agenți de poliție, jandarmi și militari au fost mobilizați în centrul orașului Strasbourg. Împușcăturile s-ar fi auzit în apropierea unui Târg de Crăciun, din Piața Kleber, potrivit BBC.


Restaurantele din împrejurimi au fost încuiate și nimeni nu este lăsat să iasă sau să intre în acestea. 


"Schimb de focuri în centrul orașului Strasbourg. Vă invităm să rămâneți acasă în așteptarea clarificării situației", a scris pe Twitter, Alain Fontanel, prim-adjunct al primarului orașului.


Atacatorul nu a fost încă prins, a anunțat primarul Strasbourgului.


"Poliția face apel către toți cei care se află în oraș să nu iasă din casă. Incidentul a avut loc într-o zonă extrem de circulată. Tot centrul este închis și se actionează. Este acțiune în desfășurare. Sunt și mulți europarlamentari în Parlamentul European care sunt sfătuiți să nu iasă pentru că nu este sigur. Nu se vorbește despre un atentat terorist, pentru că încă nu sunt toate datele necesare", a spus Sabina Iosub, corespondent special Antena 3 la Strasbourg. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6995 secunde