Vestea care îi afectează pe românii din Italia! Se închid TOATE școlile și universitățile! Cât timp vor sta copiii acasă

265
Vestea care îi afectează pe românii din Italia! Se închid TOATE școlile și universitățile! Cât timp vor sta copiii acasă - dddd-1583330538.jpg

Articole recomandate

Decizie de ultimă oră anunțată de Italia pe fondul răspândirii alarmate a infecțiilor cu coronavirus. Toate școlile și universitățile din Peninsulă vor fi închise, relatează Digi 24. Anunțul a fost făcut de ministrul Educației din Italia, Lucia Azzolina. Ea a precizat că decizia va fi oficializată în această după-amiază și că va fi valabilă până în 15 martie.

Decizia vine în condițiile în care numărul deceselor provocate în Italia de epidemia de coronavirus a crescut la 79. Au fost de asemenea confirmate peste 2.500 de cazuri în această țară. 160 dintre pacienți s-au însănătoșit complet. În prezent, 1.263 de pacienți sunt spitalizați, dintre care 166 se află la terapie intensivă.

Majoritatea cazurilor rămân concentrate în nordul țării, cu 1.520 în Lombardia, 420 în Emilia-Romagna și 307 în Veneto. Cu excepția regiunii Valle d'Aosta din nord-vest, toate celelalte au raportat cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3458 secunde