URĂ DUSĂ LA EXTREM / TRUPUL unui MUNCITOR ROMÂN, aruncat la GUNOI, în ITALIA

133
URĂ DUSĂ LA EXTREM / TRUPUL unui MUNCITOR ROMÂN, aruncat la GUNOI, în ITALIA - carabinieripostidiblocco-1373796664.jpg

Articole recomandate

Caz șocant în Italia. Cadavrul unui muncitor român a fost aruncat la gunoi de angajatorul său. S-a întâmplat în 2009, însă anchetatorii au reușit abia acum să descopere identitatea bărbatului, cu ajutorul testelor ADN, titrează "Corriere della Sera".




Mihai Istoc, în vârstă de 45 de ani, lucra ilegal pe un șantier din apropiere de Torino. În data de 8 iunie 2009, a căzut de pe o schelă de la mare înălțime și a murit. Pentru că-l angajaseră la negru și nu-i oferiseră echipament de siguranță, patronii au decis să scape de cadavru pentru a evita problemele cu legea și l-au aruncat pur și simplu la groapa de gunoi.


Trupul neînsuflețit al românului, aflat în putrefacție și sfâșiat de animale, a fost descoperit zece zile mai târziu de doi trecători. Neavând niciun act asupra sa, acesta a rămas neidentificat timp de patru ani, în timp ce soția lui Mihai Istoc și cei doi copii ai săi l-au căutat cu disperare în toată această perioadă.


În urmă cu doar câteva luni, dispariția românului a fost alertată de Interpol, iar autoritățile italiene au dispus efectuarea unor teste ADN și redeschiderea cazului. Acum, angajatorul italian este anchetat pentru omor și pentru ascunderea cadavrului, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4347 secunde