UPDATE - Luare de ostatici în FRANȚA, într-un supermarket. Cel puțin două persoane au murit în atac

136
UPDATE - Luare de ostatici în FRANȚA, într-un supermarket. Cel puțin două persoane au murit în atac - autoratac99852400-1521813443.jpg

Articole recomandate

Un individ înarmat cu un pistol a luat ostatici într-un supermarket din orășelul francez Trebes, a anunțat, Ministerul francez de Interne, citat de Reuters. Cel puțin două persoane au murit în acest atac.

Suspectul le este cunoscut serviciilor de securitate ar fi cerut eliberarea teroristului Salah Abdeslan, potrivit BFM TV. El este înregistrat în Fișierul pentru semnalmente pentru prevenirea radicalizării cu caracter terorist.

UPDATE - Cele mai recente informații arată că ostaticii au fost evacuați, iar autorul atacului ar fi rămas singur în magazin, cel mai probabil, păzit de un jandarm. "O mare parte dintre angajați ai Super U a reușit să fugă din magazin. Un ofițer de jandarmerie a luat legătura cu autorul luării de ostatici, anunță AFP.

Mașina bărbatului care a tras focuri de armă la Carcassonne a fost găsită în parcarea supermarket-ului din Trebes, potrivit AFP.


O echipă a forțelor de elită GIGN - echivalentul echipelor SWAT, se îndreaptă către Trebes, din Toulouse, potrivit L'Independant

UPDATE: 13.30 Două persoane au fost ucise, una dintre ele fiind chiar măcelarul supermarketului, a informat primarul orașului.

Potrivit ziarului La Dépêche du Midi, agresorul a intrat în supermarket, unde a deschis focul asupra unui ofițer de securitate, iar ulterior a luat mai mulți ostatici.

Forțele speciale de Poliție au ajuns la supermarketul "Super U".

Potrivit autorităților, atacatorul pretinde că este membru al rețelei teroriste Stat Islamic.

Surse oficiale ale Ministerului de Interne au anunțat, prin twitter că o operațiune antiteroristă este în curs de desfășurare, la Trebes, în sudul Franței.

Autoritățile franceze nu au dat, deocamdată, alte detalii despre persoanele luate ostatice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3865 secunde