UPDATE / Împușcături și luare de ostatici la un supermarket din Franța. O persoană ar fi fost ucisă

193
UPDATE / Împușcături și luare de ostatici la un supermarket din Franța. O persoană ar fi fost ucisă - frantaisis-1521804493.jpg

Articole recomandate

Mai multe persoane au fost luate ostatice într-un supermarket din Trebes, în sudul Franței. De asemenea, un polițist a fost împușcat în Carcassonne, la 15 minute distanță cu mașina, de magazin. Autoritățile tratează incidentul ca unul de natură teroristă.


Conform presei din Franța, bărbatul mai întâi a atacat o patrulă de politiști și a reușit să împuște un agent, care a fost transportat la spital, după care a intrat într-un supermarket "Super U" și ar fi luat ostatici clienții și angajații magazinului.


Focurile de armă ar fi fost trase dintr-o mașină, care ulterior a ajuns la supermarket.


AFP relatează că una sau două persoane ar fi fost împușcate în timpul luării de ostatici. Măcelarul supermarketului ar fi fost ucis, potrivit publicației La Depeche.


Autorul atacului terorist este înarmat, are asupra sa mai multe arme si spune că vrea să răzbune Siria, conform presei franceze.


La fața locului, a fost stabilit un perimetru de securitate. Autoritățile încearcă să-l convingă pe bărbat să-i lase pe ostatici să plece. 


Luarea ostaticilor durează de aproximativ 50 de minute. 


Primarul francez Edouard Philippe a declarat că incidentul este o "situație serioasă".


Autorul ar fi strigat, în momentul în care a intrat în supermarket că reprezintă gruparea teroristă DAESH.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4828 secunde