UPDATE. IMAGINI ȘOCANTE! Tragedie în Italia, similară celei din Muntenegru. Bilanț provizoriu: 38 de MORȚI!

966

Articole recomandate

O tragedie similară celei din Muntenegru, în care 18 români și-au pierdut viața și 29 au fost răniți, a avut loc aseară, în Italia. Cel puțin 38 de persoane au murit după ce autocarul în care se aflau a căzut de pe un viaduct într-o prăpastie de peste 15 metri. 




Cel puțin 38 de persoane au murit și în jur de zece au fost rănite duminică seară într-un accident spectaculos de autocar cu pelerini în apropiere de Avellino, în regiunea Napoli din sudul Italiei, potrivit unui bilanț provizoriu al pompierilor, informează AFP. Doar unsprezece persoane au fost scoase în viață dintre rămășițele contorsionate ale autocarului și au fost duse la un spital din apropiere. Operațiunile de salvare continuă. Autocarul transporta aproximativ 48 de pelerini care se întorceau la Napoli după ce au vizitat un lăcaș sfânt din localitatea Telese Terme, din sudul Italiei. 


Purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență a descris situația supraviețuitorilor drept dramatică și a precizat că în accident au fost implicate mai multe vehicule. Potrivit unor cifre provizorii, ar fi vorba despre zece mașini. Anchetatorii nu au stabilit deocamdată cauzele tragediei, precizează realitatea.net.


UPDATE - Parchetul din Avellino, în sudul Italiei, a deschis o anchetă pentru "omor prin imprudență", în urma accidentului în care a fost implicat duminică seara un autocar ce transporta pelerini, soldat cu 38 de morți, scrie presa italiană.


Potrivit agenției Ansa, ancheta va viza nu doar o eventuală responsabilitate a șoferului autocarului, mort în accident, ci și starea vehiculului și calitatea bării de protecție ruptă de autocar în timpul cursei sale nebune.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5133 secunde