Unul dintre cei mai bogați oameni din Canada și soția sa au fost găsiți morți

370
Unul dintre cei mai bogați oameni din Canada și soția sa au fost găsiți morți - barrysherman-1513439794.jpg

Articole recomandate

Miliardarul canadian Barry Sherman, proprietar al uneia dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume, și soția sa Honey au fost găsiți morți în locuința lor din Toronto, poliția canadiană considerând că circumstanțele acestor decese sunt suspecte, relatează News.ro.

Sherman, care avea 75 de ani, a fost fondatorul companiei farmaceutice Apotex. El era unul dintre cei mai bogați oameni din Canada, averea sa fiind estimată de Forbes la 3,2 miliarde de dolari. Este, totodată, un cunoscut filantrop.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost găsite la subsolul locuinței.

Poliția a anunțat că nu există semne că s-ar fi forțat intrarea în locuință, iar presa locală notează că anchetatorii nu caută în acest moment niciun suspect.

Totuși, circumstanțele morții lor "par suspecte și tratăm cazul ca atare", a declarat un purtător de cuvânt al Poliției, citat de BBC.

Mai mulți înalți oficiali canadieni, între care și premierul Justin Trudeau, au transmis condoleanțe pe Twitter după moartea celor doi.

"Eu și Sophie suntem întristați de vestea morții lui Barry și Honey Sherman. Condoleanțe familiei și prietenilor", a scris Trudeau.

Barry și Honey Sherman au patru copii. Barry Sherman nu s-a prezentat la muncă joi și din aceeași zi nimeni nu a discutat nici cu soția sa.

Apotex se află pe locul șapte în topul celor mai importante companii farmaceutice din lume. Compania are peste 11.000 de angajați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9373 secunde