Ungaria refuză să accepte un compromis în problema cotelor obligatorii de migranți

185
Ungaria refuză să accepte un compromis  în problema cotelor obligatorii de migranți - ungaria-1530109576.jpg

Articole recomandate

Ungaria refuză să accepte un compromis în problema cotelor obligatorii de migranți, a declarat, marți seară, secretarul de stat pentru afaceri europene al guvernului ungar, Szabolcs Takacs, după o reuniune, la Luxemburg, a miniștrilor din Uniunea Europeană asupra migrației și viitorului buget al Uniunii, informează MTI.

"Nu vom accepta un compromis care presupune orice formă de distribuire obligatorie de migranți sau solicitanți de azil. Ungaria nu are obligația legală sau politică de a deveni o țară de imigranți", a declarat Szabolcs Takacs.

În timpul președinției austriece a UE, care va începe la 1 iulie, "guvernul ungar intenționează să convingă țările membre că eforturile ar trebui reorientate de la distribuirea obligatorie de migranți pe apărarea frontierelor externe ale UE", a spus secretarul de stat ungar.

"Nu este ușor să-i convingem și putem vedea că problema migrației secundare a dus la probleme politice în unele țări. Nu ne așteptăm la un compromis nici în timpul summitului UE din această săptămână. Pentru a putea ajunge la un acord, este necesar ca toate țările membre să accepte faptul că distribuirea obligatorie de migranți nu funcționează și că UE trebuie să urmeze politici de migrație care să se axeze pe apărarea frontierelor", a subliniat Takacs. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3809 secunde