Un predicator le cere adepților să-l ajute să-și cumpere al patrulea avion, care costă 54 milioane de dolari

420
Un predicator le cere adepților să-l ajute să-și cumpere al patrulea avion, care costă 54 milioane de dolari - yxnopwnmngyxytq2mjg3zjlkodflmtu5-1528012826.jpg

Articole recomandate

Un predicator evanghelist american, vedetă de televiziune, le cere adepților lui să îl ajute financiar pentru a-și cumpăra al patrulea avion, pentru că "Isus nu ar merge călare pe un măgar", scrie BBC, citat de News.ro. 


Jesse Duplantis a spus că Dumnezeu i-a transmis să cumpere un Falcoln 7X care costă 54 de milioane de dolari. El a mărturisit că, inițial, a ezitat privind această achiziție, însă Dumnezeu l-a convins: "Nu ți-am cerut să plătești pentru el. Ți-am cerut să crezi pentru el".


Deși numeroși predicatori dețin avioane, acest caz a devenit controversat, după ce numeroși credincioși au reclamat pe Twitter că se îndoiesc de cele spuse de Duplantis și au invocat versete din Bibliecare avertizează față de "falșii profeți". Alții sunt de părere că banii respectivi pot fi folosiți pentru ajutorarea săracilor.

Într-o înregistrare video publicată pe site-ul lui, Duplantis, în vârstă de 68 de ani, explică: "Știți, am deținut alte trei avioane la viața mea și le-am folosit doar pentru Isus Hristos. Acum, unii oameni cred că predicatorii nu trebuie să aibă avioane. Eu chiar cred că predicatorii trebuie să se folosească de orice voce disponibilă, orice metodă disponibilă pentru a duce cuvântul Domnului în lume".

Stând în fața flotei sale, Duplantis a spus că avionul pe care l-a cumpărat în urmă cu 12 ani nu este suficient, pentru că nu poate zbura non-stop, ceea ce înseamnă că ar trebui să plătească un preț exorbitant pentru combustibil.

Într-o fotografie folosită în videoclip, predicatorul apare lângă cele trei aeronave, iar deasupra stă scris: "Nu este vorba despre posesiuni, ci despre priorități".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4321 secunde