Un olandez de 77 de ani, reținut de polițiștii români, după ce și-ar fi violat nepotul de cinci ani

268
Un olandez de 77 de ani, reținut de polițiștii români, după ce și-ar fi violat nepotul de cinci ani - primulmandatdearestindosarullici-1526457775.jpg

Articole recomandate

Un cetățean olandez în vârstă de 77 de ani a fost reținut, marți seară, de către polițiștii din Alba, care îl cercetează pentru viol, după ce bărbatul și-ar fi abuzat sexual nepoțelul în vârstă de cinci ani. Cei doi se aflau în vacanță în Ocna Mureș, iar polițiștii au primit informații despre abuz și au început cercetările, informează news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Alba, Luminița Prodan, a declarat că un bărbat de 77 de ani, cetățean olandez, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind suspectat de comiterea infracțiunii de viol.

Conform sursei citate, polițiștii au primit informații că olandezul și-ar fi abuzat sexual nepoțelul de cinci ani. Cei doi se află în România în vacanță, fiind găsiți în orașul Ocna Mureș. Deocamdată, polițiștii nu pot preciza dacă abuzurile sexuale erau repetate, cercetările fiind coordonate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud. În cursul zilei de miercuri, olandezul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5143 secunde