Un copil a sărbătorit Crăciunul luna aceasta, după ce a primit doar câteva săptămâni de trăit

510
Un copil a sărbătorit Crăciunul luna aceasta, după ce a primit doar câteva săptămâni de trăit - dnzpnqawsaajabge1537770529125-1537789435.jpg

Articole recomandate

Un copil în vârstă de doi ani, din SUA, a celebrat Crăciunul în luna septembrie, după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier. Doctorii au spus că mai are doar câteva săptămâni de trăit. În ajutorul familiei au sărit și vecinii, care au redecorat întreaga stradă în spiritul sărbătorii.


Familia lui Brody Allen a fost determinată să-i aducă sărbătoarea Crăciunului mai devreme micuțului în vârstă de 2 ani, în urma unor analize care au arătat că el are pe creieri 5 tumori incurabile, scrie Metro.

Băiețelul din Cincinnati, Ohio, Statele Unite ale Americii, a fost supus unor câteva ședințe de chimioterapie, având în vedere diagnosticul său. Din nefericire, doctorii nu au mai putut să facă nimic și le-au transmis părinților că cel mic mai are doar două luni de trăit, scrie Metro.


De atunci, mama lui, Shilo Allen, a reușit să redecoreze întreaga casă pe interior și exterior în spiritul Crăciunului, iar în tot timpul festivității s-a auzit muzică specifică sărbătorii.

Vecinii au fost inspirați de gestul părinților și au redecorat întreaga stradă cu luminițe de Crăciun.


Familia lui spune că Brody nu este conștient că încă este luna Septembrie. 'În mintea lui este Crăciunul', spun rudele copilului.

Sora lui, McKenzie Allen, în vârstă de 21 de ani, susține că 'sărbătoarea Crăciunului a fost mereu un moment special pentru familia noastră'.

'Știam că Brody nu va supraviețui până la Crăciun și am decis să îl sărbătorim mai devreme. Am vrut să-i aducem cât mai multe amintiri plăcute înainte ca el să plece dintre noi', mai arată McKenzie, care a adăugat că micuțul a trimis cadouri și scrisori către toți oamenii din orașul lui.

Brody a fost diagnosticat după a început să devină amețit și să nu mai poată merge. A fost dus de urgență la spital, părinții suspectând că este vorba despre o simplă infecție la una dintre urechi. Mai târziu, doctorii aveau să le aducă vestea devastatoare, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8438 secunde