Un cetățean indian, depistat la frontiera cu Bulgaria

172
Un cetățean indian, depistat la frontiera cu Bulgaria - 110307-1552310679.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov – județul Constanța au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean indian care a încercat să intre ilegal în România, din R. Bulgaria, intenționând să ajungă în Germania.


Persoana în cauză a fost predată autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.


În data de 11.03.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov – Garda de Coastă, acționând în baza unei informații, au depistat, pe raza localității Ostrov, un bărbat care s-a legitimat cu un pașaport emis de autoritățile din India. 


În urma verificării documentului de călătorie s-a constatat faptul că nu avea aplicată ștampilă de intrare în România, iar pentru că cel în cauză nu își justifica prezența în zonă, a fost dus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări.


În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este un cetățean indian, în vârstă de 23 de ani. Acesta a declarat că a încercat să treacă ilegal frontiera cu scopul de a ajunge în Germania.


În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetățeanul indian fiind predat autorităților bulgare, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5187 secunde