Ucraina: Separatiștii din Donețk i-au cerut Rusiei un împrumut de aproape un miliard de dolari

110
Ucraina: Separatiștii din Donețk i-au cerut Rusiei un împrumut de aproape un miliard de dolari - kievoperazioneantiterroristicado-1401974713.jpg

Articole recomandate

Liderii autoproclamatei 'Republici Populare' Donețk (estul Ucrainei) i-au cerut Rusiei 'un credit de stabilizare' în valoare de 30 miliarde de ruble (aproximativ 1 miliard de dolari) și intenționează să-și deschidă o bancă centrală, a relatat agenția de presă Unian.


Solicitarea a fost adresată Kremlinului de către Boris Borisov, unul din liderii separatiștilor din Donețk, cu prilejul unei reuniuni a reprezentanților instituțiilor de stat din Rusia cu cei ai unor organizații publice, ce s-a desfășurat sub auspiciile Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), la Moscova.


'Singura cale de ieșire din impasul în care ne aflăm este relansarea imediată a economiei regiunii pe baza rublei. În acest scop avem în vedere crearea unei bănci centrale și obținerea unui împrumut de minimum 1 miliard de dolari', a afirmat Borisov, indicând că o astfel de bancă ar urma să fie deschisă la Rostov pe Don, oraș din sudul Rusiei, situat în apropiere de granița ucraineană, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3686 secunde