Trump se dezice de Netanyahu după ce a pierdut alegerile: Relația noastră este cu Israelul

205
Trump se dezice de Netanyahu după ce a pierdut alegerile: Relația noastră este cu Israelul - trump-1568904074.jpg

Articole recomandate

Președintele american, Donald Trump, a părut să se distanțeze de premierul israelian în exercițiu, Benjamin Netanyahu, afirmând, în contextul scrutinului parlamentar, că "relația Statelor Unite este cu Israelul".


Întrebat de jurnaliști dacă a vorbit cu Benjamin Netanyahu, unul dintre aliații săi, Donald Trump a răspuns: "Nu am vorbit, rezultatele sunt în curs de a fi anunțate. Aveți noutăți, deoarece voi (jurnaliștii - n.red.) de obicei știți lucruri înaintea președintelui, nu?".


Întrebat dacă are suspiciuni referitoare la rezultatul scrutinului, Donald Trump a precizat, conform Casei Albe : "Nu, nu am. Nu am. Toată lumea știa că rezultatul va fi foarte strâns, vom vedea ce se întâmplă. Oricum, relația noastră este cu Israelul. Vom vedea ce se întâmplă".


Benjamin Netanyahu l-a îndemnat, joi, pe principalul său adversar politic, Benjamin Gantz, să se alăture unui guvern de uniune națională. Partidul Likud, condus de Benjamin Netanyahu, s-a clasat pe locul al doilea în scrutinul parlamentar anticipat, în urma coaliției de centru-stânga Albastru & Alb, condusă de Benjamin Gantz.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5657 secunde