Trump îi acuză pe democrați că au lansat o "cruciadă împotriva democrației"

161
Trump îi acuză pe democrați că au lansat o

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump, aflat în conflict deschis cu democrații din Congres, care au lansat o procedură de destituire împotriva sa, i-a acuzat pe aceștia că au lansat o "cruciadă pentru a distruge democrația din SUA", într-un discurs deosebit de agresiv susținut, joi seară, la un miting în Minnesota, transmite AFP. 


"Democrații sunt într-o cruciadă pentru a ne distruge democrația. Nu vom permite să se întâmple așa ceva. Îi vom învinge", a declarat Trump în fața mulțimii, care purta caschete roșii și tricouri cu sloganul: "Polițiștii alături de Trump". 


Liderul de la Casa Albă s-a angajat că "vânătoarea de vrăjitoare" lansată împotriva sa va eșua și, mai mult, se va răsfrânge la alegerile prezidențiale de anul viitor printr-o surclasare a democraților "cum nu au mai văzut vreodată în istoria Statelor Unite". 
"Sunt răi", a subliniat Trump referitor la democrați, sugerându-le susținătorilor săi - în pofida rezultatelor contrare ale unor sondaje de opinie - că se află înaintea rivalilor săi în preferințele de vot. 


"Vor să ne destituie președintele. Nu prea cred", a insistat Trump: "Cred că vom avea un rezultat cum nu s-a mai văzut în istoria țării noastre". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4684 secunde