Trump evocă mari progrese în negocierile comerciale americano-nipone

218
Trump evocă mari progrese în negocierile comerciale americano-nipone - trump-1558882695.jpg

Articole recomandate

SUA și Japonia au făcut mari progrese în negocierile în domeniul comerțului, dar esențialul negocierilor va surveni după alegerile pentru Camera consilierilor (camera superioară a legislativului) programate pentru luna iulie în arhipelagul nipon, a scris președintele american Donald Trump într-un mesaj postat, ieri, pe Twitter, relatează AFP. 


"Am avansat mult în negocierile noastre privind comerțul cu Japonia. Agricultura și carnea de vită sunt aspecte foarte importante. Esențialul va aștepta până după alegerile japoneze din iulie și mă aștept la cifre mari", a scris Trump într-o aluzie la alegerile senatoriale din această vară. 


Președintele american a început cu o partidă de golf cu prim-ministrul japonez Shinzo Abe a doua zi a vizitei sale de patru zile în Japonia, oferindu-și un moment de relaxare înainte de discuții formale care ar urma să se concentreze asupra comerțului și Coreei de Nord. 


"Coreea de Nord a lansat câteva arme de calibru mic, care au deranjat pe unii în țara mea și pe alții, dar nu pe mine", a spus Trump. "Am încredere în președintele Kim că își va respecta promisiunea în ceea ce mă privește", a adăugat el. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1168 secunde