Trump acuză presa că folosește subiectul coronavirusului pentru înlăturarea sa de la Casa Albă

113
Trump acuză presa că folosește subiectul coronavirusului pentru înlăturarea sa de la Casa Albă - trump-1582918552.jpg

Articole recomandate

Presa din Statele Unite a ignorat epidemia de coronavirus în timpul "farsei" privind procedura demiterii președintelui Donald Trump, iar acum folosește subiectul pentru a contribui la înlăturarea liderului de la Casa Albă, a declarat vineri Mick Mulvaney, șeful Cancelariei prezidențiale.


Mick Mulvaney a părut să minimizeze riscurile epidemiei de coronavirus, dar a admis că probabil vor fi închise școli și vor fi afectate transporturile în Statele Unite, informează publicația The Hill.


Șeful Cancelariei de la Casa Albă a acuzat presa americană că promovează ideea falsă că Administrația de la Washington adoptă abia acum măsuri antiepidemice, deși el a înștiințat Congresul și autoritățile medicale de acum șase săptămâni. Mick Mulvaney a subliniat că presa a ignorat epidemia de coronavirus până acum deoarece a fost preocupată prea mult de procedura demiterii lui Donald Trump, pe care a catalogat-o drept "farsă".


"De ce nu ați auzit de acest subiect până acum? Presa a relatat despre farsa zilei deoarece credea că președintele va fi dat jos", a declarat Mick Mulvaney la Conferința Conservatoare de Acțiune Politică (Conservative Political Action Conference, CPAC).


Iar, acum, presa acoperă subiectul epidemiei, deoarece crede că "președintele va fi dat jos". "Este real? Este absolut real. L-ați văzut pe președinte zilele trecute, gripa este reală", a subliniat oficialul de la Casa Albă.


Președintele Donald Trump l-a desemnat miercuri pe vicepreședintele Mike Pence să coordoneze eforturile guvernamentale pentru limitarea epidemiei de coronavirus și a părut să minimizeze riscurile. "Felicitări și mulțumiri mărețului nostru vicepreședinte și tuturor profesioniștilor care fac o treabă atât de bună la Centrul pentru Controlul Epidemiilor și în alte agenții în cazul coronavirusului. Doar un număr mic de cazuri în SUA, iar în China bilanțul pare a fi în scădere. Toate țările colaborează foarte bine", a declarat Donald Trump prin Twitter.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6067 secunde