Trei copii au murit după ce au rămas prinși într-un congelator. Ce spune poliția

443
Trei copii au murit după ce au rămas prinși într-un congelator. Ce spune poliția - policelinedonotcrossyellowcautio-1547545989.jpg

Articole recomandate

Trei copii au murit în statul american Florida după ce au rămas prinși într-un congelator decuplat de la priză în timp ce se jucau afară, arată poliția.



Potrivit poliției, ei au fost găsiți în curtea unei case și salvatorii chemați la fața locului au încercat să-i readucă la viață pe micuți, însă fără succes. 


Doi dintre copii, un băiețel în vârstă de șase ani și o fetiță în vârstă de un an, frați, trăiau cu bunica lor. Celălalt copil mort este o fetiță în vârstă de patru ani care trăia alături de mama ei, scrie Skynews.

Una dintre femei a dormit în momentul în care s-a întâmplat tragedia, ea lucrând de noapte. Cealaltă femeie se afla în casă, în baie. Eventual, cele două au găsit copiii în congelatorul care a fost recent cumpărat, dar nu a fost niciodată folosit, fiind lăsat în curte timp de patru sau cinci zile. După ce micuții au fost găsiți, cele două femei au sunat la salvare, însă medicii nu au mai avut cum să-i salveze.

Poliția a lansat o investigație, iar din primele informații rezultă că micuții ar fi rămas fără aer, fără a avea puterea să iasă. "Cuvintele nu pot descrie cât de frântă îmi este inima. Când copiii mor din asemenea cauze îmi provoacă dureri de inimă. Cuvintele nu pot descrie senzațiile pe care le avem și singurul lucru pe care îl putem face este să mergem înainte", a spus Sherifful din Suwannee Conty Sam St. John.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4489 secunde