Tragedie rutieră. Un suporter mort și alți 18 răniți, după ce autocarul lor s-a răsturnat

872
Tragedie rutieră. Un suporter mort și alți 18 răniți, după ce autocarul lor s-a răsturnat - img533002365300-1475357067.jpg

Articole recomandate

Un suporter al echipei scoțiene Glasgow Rangers a murit, iar alți 18 au fost răniți, sâmbătă, după ce autobuzul cu care se deplasau s-a răsturnat în apropiere de Kilmarnock, informează BBC.

Conform relatărilor poliției scoțiene, dintre cei 18 suporteri transportați la spital, trei se află în stare gravă. Accidentul a avut loc în jurul orei 13:15 (15:15 ora României), pe autostrada A76, în apropiere de Kilmarnock. Unul dintre pasageri a declarat, pentru BBC, că în autobuz se aflau 37 de persoane.

Poliția din Scoția a emis un comunicat în care a confirmat decesul unui bărbat în vârstă de 39 de ani. "Putem confirma decesul unui bărbat în vârstă de 39 de ani, în urma accidentului ce e avut loc pe autostrada A76. Alte 18 persoane au fost rănite și transportate la spital, dintre care trei află în stare gravă. Dintre cei 18, șapte sunt adolescenți sub 20 de ani și trei femei", scriu polițiștii scoțieni.

Glasgow Rangers a câștigat, scor 2-0, meciul jucat sâmbătă pe teren propriu cu Patrick Thistle. După meci, oficialii scoțieni au postat un mesaj de susținere pentru victimele incidentului. "Clubul nostru urează condoleanțe familiei îndurarete pentru pierderea suferită, dar și însănătoșire grabnică celor ce se află la spital pentru îngrijiri", se arată în mesajul scoțienilor, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0925 secunde