Tragedie într-un club din Italia: Cel puțin șase morți și zeci de răniți într-o busculadă

126
Tragedie într-un club din Italia: Cel puțin șase morți și zeci de răniți într-o busculadă - ambulanta-1544255414.jpg

Articole recomandate

O busculadă creată la un concert într-o discotecă de la Corinaldo, în apropiere de Ancona, s-a soldat cu șase morți și zeci de răniți în noaptea de vineri spre sâmbătă, au anunțat pompierii, citați de AFP.


"Poate din cauza dispersării unei substanțe iritante, tineri au fugit și s-au călcat unii pe alții în picioare. Din nefericire, șase au decedat și există zeci de răniți", au anunțat pompierii pe Twitter. Ziarul Corriere Della Sera, preluat de dpa, a relatat că busculada din club este posibil să fi fost declanșată de pulverizarea de gaze lacrimogene în interior.


Potrivit media, în clubul de noapte se aflau circa o mie de persoane, multe dintre ele foarte tinere. Numele clubului din localitatea aflată în apropiere de coasta adriatică a Italiei este "Lanterna Azzurra". Lumea venise în discotecă la un concert al rapperului Sfera Ebbasta, supranumit "regele trap".


Drama s-a produs în jurul orei 01.00 dimineață (00.00 GMT) și există peste o sută de răniți, dintre care zece în stare gravă, potrivit presei. Mulți dintre răniți au suferit contuzii severe, în timp ce alții prezentau fracturi, relatează și DPA.


"Așteptam să înceapă concertul când am simțit un miros acru", a declarat presei un tânăr rănit de 16 ani, care a fost transportat într-o stare confuză la un spital din Ancona. "Am alergat spre una dintre ieșirile de urgență dar am observat că e blocată, agenții de pază ne-au spus să ne întoarcem înăuntru", a adăugat el, potrivit AFP.


Zeci de ambulanțe, mașini de pompieri și de poliție s-au deplasat la fața locului, fiind declanșată o investigație asupra cauzelor busculadei, scrie DPA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4551 secunde