Țara în care o persoană moare de coronavirus la fiecare 54 de secunde

190
Țara în care o persoană moare de coronavirus la fiecare 54 de secunde - deces-1596005241.jpg

Articole recomandate

Situație critică în Statele Unite după ce aproape 1.600 de decese din cauza noului coronavirus au fost raportate la nivelul țării. A fost o statistică ce nu a mai fost atinsă timp de două luni jumătate, spun autoritățile americane.


La jumătatea lunii mai s-a stabilit recordul în SUA, unde 1.680 de decese au fost raportate în 24 de ore. Din calcule reiese că o persoană murea din cauza cumplitului virus la fiecare 54 de secunde.


Marți au fost declarate din nou peste 60.000 de cazuri de infectare într-o singură zi, după o ușoară scădere în ultimele două zile. Numărul total de cazuri diagnosticate în SUA depășește în prezent 4.34 milioane.


Situația din Florida este printre cele mai îngrijorătoare. Cu 186 de decese zilnice, raportate marți, bilanțul total al morților a depășit 6.000 de cazuri. Florida este acum al doilea stat care numără cele mai multe cazuri de contaminare cu noul coronavirus la nivelul SUA (peste 440.000 în total), după California.


Aceste două state au depășit numărul de infectări detectate la New York, care a fost mult timp epicentrul epidemiei, dar unde acum situația se află sub control.


Sursa: antena3.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.477 secunde