Sylvie Goulard, viitor comisar european, audiată în dosarul angajărilor fictive

131
Sylvie Goulard, viitor comisar european, audiată în dosarul angajărilor fictive - sylvie-1568234858.jpg

Articole recomandate

Poliția judiciară din Franța a audiat-o, marți, pe Sylvie Goulard, viitor comisar european pentru piața internă, în dosarul angajărilor fictive, a declarat agenției France Presse o sursă apropiată de anchetă. 


Goulard a fost audiată la Oficiul Central de Combatere a Corupției și a Infracțiunilor Financiare și Fiscale din Nanterre, în regiunea pariziană, a precizat sursa. 


Sylvie Goulard a fost desemnată oficial, marți, în Comisia Europeană de președinta Ursula von der Leyen, odată cu alți 26 de comisari. Portofoliul ei urmează să acopere politica industrială, piața unică digitală, industria de apărare și spațială. 


Goulard a fost nominalizată ca reprezentantă a Franței în CE de președintele Emmanuel Macron, în ciuda suspiciunilor că a fost implicată în angajări fictive, ca eurodeputată din partea partidului de centru Modem, în perioada 2009-2017. Ca urmare a scandalului, în 2017, ea a demisionat după numai trei luni din funcția de ministru al Apărării în guvernul francez condus de premierul Edouard Philippe. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7395 secunde