Luna viitoare, la Washington

Summit ministerial extraordinar al țărilor din coaliția anti-Stat Islamic

153
Summit ministerial extraordinar al țărilor din coaliția anti-Stat Islamic - summit-1572382892.jpg

Articole recomandate

Miniștri ai țărilor care fac parte din coaliția internațională extinsă împotriva grupării Stat Islamic (SI) se vor întâlni, la 14 noiembrie, pentru discuții strategice asupra continuării luptei împotriva extremiștilor suniți, a anunțat, ieri, secretarul de stat american Mike Pompeo, informează DPA. 


Reuniunea ministerială extraordinară a coaliției globale pentru contracararea grupării SI va fi găzduită de Pompeo la Washington, a precizat Departamentul de Stat, într-un comunicat. 


"Coaliția D-ISIS (Defeat ISIS) are în continuare o importanță vitală pentru eforturile și angajamentele noastre, pentru ca acest efort să rămână neclintit", se spune în comunicat. 


"Miniștrii se vor reuni pentru discuții de strategie cu privire la continuarea luptei împotriva ISIS într-o perioadă post-eliberare și după moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, cu accent special pe recentele evoluții din nord-estul Siriei și pe relația noastră în vederea asigurării stabilității și securității în regiune", se mai spune în comunicat. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3158 secunde