SUA vor transmite Coreei de Nord un calendar post-summit cu cerințe specifice

135
SUA vor transmite Coreei de Nord  un calendar post-summit  cu cerințe specifice - sua-1529931187.jpg

Articole recomandate

Statele Unite vor transmite în curând un calendar Coreei de Nord cu cerințe specifice pentru Phenian după summitul istoric dintre președintele american Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong Un, a declarat un oficial al Departamentului Apărării, potrivit Reuters.

Oficialul, care a vorbit cu un grup restrâns de jurnaliști înaintea unui turneu în Asia în această săptămână a secretarului Apărării Jim Mattis, nu a precizat detaliile, dar a sugerat că acest calendar va fi suficient de rapid pentru a clarifica nivelul de angajament al Phenianului.

"Vom ști foarte curând dacă vor acționa cu bună credință sau nu", a afirmat oficialul, sub protecția anonimatului. "Vor exista cerințe specifice și un calendar specific când vom prezenta Coreei de Nord conceptul nostru privind implementarea acordului de la summit", a adăugat sursa citată.

Secretarul de stat Mike Pompeo a spus, săptămâna trecută, că cel mai probabil va efectua nu peste mult timp o nouă vizită în Coreea de Nord în încercarea de a detalia angajamentele asumate la summitul din 12 iunie din Singapore, dintre Trump și Kim. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4564 secunde