Statul Islamic a revendicat atentatul comis în apropiere de Al-Bab, soldat cu peste 51 de morți

112
Statul Islamic a revendicat atentatul comis în apropiere de Al-Bab, soldat cu peste 51 de morți - masinacapcana-1487961962.jpg

Articole recomandate

Gruparea Statul Islamic (SI) a revendicat vineri atentatul cu mașină capcană comis în apropiere de orașul Al-Bab, în nordul Siriei, care a provocat moartea a peste 51 de persoane, între care 34 de civili, relatează AFP.


În textul postat pe internet, grupul a afirmat că atacatorul sinucigaș 'a reușit să intre cu un vehicul plin cu explozibili în mijlocul unei adunări de militari turci și trădători care lucrau la Sousian', aflat la 8 kilometri de orașul Al-Bab.


Cel puțin 51 de persoane, 34 de civili și 17 rebeli — au fost ucise vineri în atacul cu mașină capcană comis în apropiere de Al-Bab în nordul Siriei, la o zi după ce rebelii sirieni sprijiniți de Turcia au cucerit orașul de la militanții Statului Islamic, potrivit unui bilanț oferit de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).


La rândul său, agenția de presă turcă Anadolu a relatat că cel puțin 60 de persoane au murit și alte zeci au fost rănite în atacul comis de Statul Islamic (SI).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4344 secunde