Statele Unite adresează felicitări noului guvern palestinian

265
Statele Unite adresează felicitări noului guvern palestinian - statele-1555330927.jpg

Articole recomandate

Statele Unite au felicitat, duminică, noul guvern palestinian format cu o zi înainte de Mohammad Shtayyeh, din care fac parte persoane loiale președintelui Autorității Naționale Palestiniene (ANP), Mahmoud Abbas, și de unde a fost îndepărtată mișcarea islamistă Hamas, relatează AFP.

"Felicitări noului guvern al Autorității Palestiniene", a scris pe Twitter Jason Greenblatt, consilier al președintelui american Donald Trump și reprezentant special pentru negocierile internaționale.

"Cu experiența persoanelor prezente, sperăm că vom putea acționa împreună pentru pace și îmbunătățirea vieții palestinienilor. Este timpul să începem un nou capitol", a mai scris el.

Noul guvern este compus în principal din aliați vechi ai partidului Al-Fatah condus de Mahmoud Abbas, chiar dacă din executiv fac parte și reprezentanți ai altor formațiuni politice mai mici. Deținătorii majorității portofoliilor cheie ale executivului palestinian nu s-au schimbat în raport cu guvernul precedent condus de Rami Hamdallah, premier din 2014.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2625 secunde