Soția premierului canadian Justin Trudeau anunță că nu mai are Covid-19

124
Soția premierului canadian Justin Trudeau anunță că nu mai are Covid-19 - sophiegregoiretrudeau-1585468436.jpg

Articole recomandate

Sophie Gregoire Trudeau, soția premierului Canadei, Justin Trudeau, s-a vindecat de coronavirus:: Ea a făcut anunțul într-o postare făcută sâmbătă seara pe Facebook.


"Mă simt mult mai bine și am primit avizul medicului meu și al Centrului de Sănătate Publică din Ottawa", a scris soția premierului canadian, cerându-le concetățenilor săi să stea acasă pentru a preveni răspândirea coronavirusului și să rămână conectați cu ajutorul tehnologiei, evitând să se întâlnească fizic.


"Cred cu tărie că știința și compasiunea ne vor scoate din această criză. Aceasta înseamnă să ascultăm și să respectăm protocoalele medicale și să rămânem acasă deocamdată. Acestea sunt vremuri dificile. Știu că nu-i ușor să fii singur - suntem cu toții ființe sociale, inclusiv eu!", a scris Gregoire Trudeau, care s-a autoizolat de când a fost testată pozitiv pentru Covid-19, la jumătatea lunii martie, după o călătorie la Londra, relatează DPA, citată de Agerpres.


Deși nu avea simptome, Justin Trudeau a anunțat că și el s-a autoizolat și a lucrat de acasă.


La scurt timp după ce soția sa a anunțat că s-a vindecat de Covid-19, Justin Trudeau a lăsat să se înțeleagă, în cursul unui briefing de presă, că intenționează să rămână acasă, cu familia, chiar dacă perioada de autoizolare de 14 zile s-a încheiat.


"Vom continua să respectăm recomandările experților în sănătate. Și, așa cum trebuie să facă toată lumea, vom continua să rămânem acasă, să ne izolăm cât putem mai mult, să ieșim doar dacă este absolut necesar", a spus el, citat de AFP.


În Canada au fost înregistrate peste 5.000 de cazuri confirmate de coronavirus, între care 60 de decese, potrivit unui bilanț al Johns Hopkins University.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4319 secunde