Singura femeie aflată în 'culoarul morții', EXECUTATĂ!

281
Singura femeie aflată în 'culoarul morții', EXECUTATĂ! - hungary-1443035257.jpg

Articole recomandate

Autoritățile penitenciare din statul american Georgia au anunțat că singura femeie aflată în prezent în 'culoarul morții', Kelly Renee Gissendaner, va fi executată pe data de 29 septembrie la ora locală 19:00, transmite agenția EFE.


Aceasta va fi prima femeie condamnată la moarte ce este executată în statul Georgia în ultimii 70 de ani. Sentința ar fi trebuit să fie pusă în aplicare în luna martie, dar execuția a fost amânată în ultimul moment din cauza unei probleme cu compusul chimic folosit pentru injecția letală.

Femeia, în vârstă de 46 de ani și mamă a trei copii, a fost condamnată la pedeapsa capitală după ce și-a ucis soțul, Doug Gissendaner, printr-un plan pus la cale împreună cu amantul ei, Gregory Bruce Owen. Deși a fost autorul fizic al asasinatului, acesta din urmă a fost condamnat la închisoare pe viață, întrucât la proces a depus mărturie împotriva femeii.

Potrivit autorităților americane, în ultimii 100 de ani în Statele Unite au fost executate circa 40 de femei condamnate la moarte, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4776 secunde