Sfatul americanilor pentru Greta Thunberg: să învețe economie!

250
Sfatul americanilor pentru Greta Thunberg: să învețe economie! - ddd-1579787197.jpg

Articole recomandate

Secretarul american al Trezoreriei, Steven Mnuchin, a sfătuit-o joi pe activista pentru mediu Greta Thunberg, prezentă și ea la Forumul Economic Mondial de la Davos, să "meargă și să studieze economia la universitate", informează AFP, conform Agerpres. Întrebat cu privire la afirmația făcută de tânăra suedeză cu privire la oprirea imediată a investițiilor în combustibili fosili, Mnuchin a răspuns astfel în timpul unei conferințe de presă: "După ce merge și studiază economia la universitate, se poate întoarce să ne explice acest lucru".

Administrația Trump și Greta Thunberg s-au contrat încă de marți la Davos, însă într-un mod mai voalat și fără ca președintele american și adolescenta suedeză să se întâlnească în realitate.

Președintele Donald Trump i-a criticat marți pe "profeții sfârșitului lumii" într-un discurs la care a asistat și Greta Thunberg. "Trebuie să îi respingem pe eternii profeți ai sfârșitului lumii și predicțiile lor despre Apocalipsă", a declarat Donald Trump în fața elitei economice și politice globale, reunită în această cochetă stațiune de schi din cantonul Grisons din Elveția, în prima zi a celei de-a 50-a ediții a Forumului Economic Mondial (WEF). Cu puțin timp înainte de a părăsi miercuri stațiunea de schi, președintele Statelor Unite a mărturisit însă că i-ar fi plăcut să o întâlnească pe tânăra activistă.

Vizibil neimpresionată, Greta Thunberg și-a repetat avertismentele sale virulente către elita politică și economică, precizând că a venit momentul să se "panicheze", întrucât "casa arde" - așa cum o făcuse deja anul trecut la Davos.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Forumul de Afaceri România - Turcia
Sâmbătă, 13 Aprilie 2019
Stire din Economie : Forumul de Afaceri România – Vietnam
Miercuri, 10 Aprilie 2019
Stire din Economie : Forumul de Afaceri România - Tunisia
Pagina a fost generata in 1.3714 secunde